Létrehozva: 2023.11.26.

Rugdosták az ajtaját, halállal fenyegették meg a győri családanyát

Ijesztő pillanatokat kellett átélnie nemrég a győri Molnár Henriettének: két idegen jelent meg a lakás ajtajuk előtt egyik délután, erőből rugdosták azt és egy halállal fenyegető üzenetet is felírtak a házuk falára. A nő azonnal hívta a rendőröket.

Sokkoló fordulatot vett egy évek óta húzódó zaklatási ügy nemrég. Mint arról a Ripost többször is beszámolt, három évvel ezelőtt zaklatni kezdtek egy solti állatvédőt, Zachariás Ágnest és barátnőjét, Molnár Henriettét. A zaklatók kamu, állatos szexhirdetéseket tettek fel róluk több oldalra, Ágnes elhunyt édesapja nevében egy sátánista oldalt hoztak létre, a Gyertyaláng oldalon hirdették a halálukat, de meg is fenyegették őket többször. Ágnes állatotthonába betörtek, összefirkálták a kerítését, felgyújtották a logóját, Henriettének pedig a gyermekét fenyegették meg, hogy megvárják egyszer az iskola előtt. 

állatvédők zaklatás 
Molnár Henriette
Molnár Henriettét és családját évek óta zaklatják Fotó: Olvasói

A két nőnek borzalmas hónapokat, sőt, éveket kellett megélniük. Természetesen mindketten tettek feljelentést a rendőrségen és egy igazságügyi informatikai szakértő segítségét is kérték, hiszen a zaklatókhoz az interneten, azon belül is a Facebook-on át vezetett az út. Ágnes lapunknak korábban úgy fogalmazott: szerinte őt irigységből kezdték el zaklatni, barátnőjét, Henriettét pedig azért, mert kiállt mellette. 

Az ügy nemrég mérföldkőhöz érkezett: meggyanúsítottak és kihallgattak három embert: egy középkorú nőt, Sz.J-t, egy középkorú férfit, B.L-t, és azt az Ny. Ádámot, aki jelenleg is ül, mivel pár évvel ezelőtt fogva tartotta és bántalmazta barátnőjét. A férfi csak kaposvári kegyetlen remete néven híresült el az országban. A másik két gyanúsított azonban szabadlábon van Henriette tudomása szerint, ezért a nő arra gyanakszik, hogy közük lehet a napokban történt támadáshoz. 

Ny. Ádám jelenleg börtönben ül Fotó: borsonline.hu

A nő, Sz.J. a kihallgatást követően nem húzta meg magát, nem állt le: továbbra is zaklatott a Facebook-on, a támadás előtti napon pedig kitett a házunkról egy fotót a közösségi oldalra.

Ezt a Google Maps-ről is letölthette, de lehet, hogy lefotózta, lefotóztatta valakivel a házunkat. Másnap délután éppen messenger-hívásban voltam a barátnőimmel, amikor elkezdték rugdosni a bejárati ajtónkat. Azonnal az ajtóhoz rohantam, és az üvegen át két alakot láttam" - kezdte a horrorisztikus pillanatok felidézését Henriette lapunknak. A győri édesanya egyedül volt otthon, a férje és a fia nem sokkal a támadás előtt mentek el.

Molnár Henriette
Percekig rugdosták a győri családanya ajtaját Fotó: Olvasói

 "A férjem reggel, a kamasz fiam pont előtte ment el otthonról, mintha tudták volna, hogy egyedül maradtam, figyelhették a házunkat. A férjem utána mondta is, hogy látott itt egy autót korábban körözni a ház körül. Olyan négyszer-ötször rúghatott bele az egyikük az ajtónkba, közben a másik állt nem messze tőle. Legalábbis én úgy láttam, hogy csak ott áll. Mire kiértek a rendőrök, természetesen eltűntek. 

Ekkor kimentem én is, és észrevettük, hogy valamit felírtak a falunkra. "Heni, ma éjjel meghalsz. XD" - ez a felirat állt ott

 - mesélte Henriette, majd azt is elmondta: a rendőrök azonnal hívták a helyszínelőket, ő pedig bement a kapitányságra feljelentést tenni. 

Molnár Henriette
Ezt a feliratot írták fel Heniék falára a támadók Fotó: Olvasói

"A rendőrök sem zárják ki, hogy összefüggés van a támadás és a korábbi zaklatásos ügy mögött. Egyébként a zaklatóink között szoros kapcsolat volt: Sz. J. az egyik kapcsolattartója például a börtönben ülő Ny. Ádámnak" - részletezte Henriette. 

Ijesztő volt az egész, de nem félek. Akkor is csak egy dologtól tartottam: mi van, ha a fiam éppen akkor ér haza, amikor ezek ott rugdossák az ajtót?

 - zárta gondolatait Heni, aki kiemelte: biztos benne, hogy a rendőrség ezúttal is jól végzi majd a dolgát és meglesznek a támadók. 

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Elképesztő dráma: így mentették meg a tűzoltók a Szabadság hídról leugrani készülő nő életét

origo.hu

Megszólalt a Bőnyben megkéselt diák édesanyja - ezt mondta a támadóról

borsonline.hu

„Összejöttek a hátam mögött” – kitálalt a megcsalt vőlegény Marics Peti és Binhky románcáról

mandiner.hu

„Hogy nem sül le a bőr a pofájukról?!” – így fogadták a lengyelek az ukránok legújabb ötletét

ripost.hu

Íme a négy legintelligensebb csillagjegy – Te köztük vagy?

hirtv.hu

Itt a bizonyíték: Niedermüller Péter valóban a saját veje, Horn Gábor üzleti köreit látta el sokmilliós megbízással

origo.hu

Összeverték Németh Kristófot, kihívták a rendőrséget

ripost.hu

„Fénysugár marad” - Nincs több titok, szakértő elemezte Katalin hercegné viselkedését

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

magyarnemzet.hu

Cseh Katalin budapesti városokról beszél, belezavarodott a mondanivalójába + videó

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

NÍNÓ

Most kaptuk: brutális tömegkarambol történt az M7-esen, zajlik a mentés

NÍNÓ

Szörnyű tragédia történt hajnalban Soroksáron

NÍNÓ

Elesett Budapest, baj van az egyik legforgalmasabb úton

NÍNÓ

Most érkezett: dráma Budapesten, hajtóvadászatot indított a rendőrség

NÍNÓ

Közleményt adtak ki a bőnyi általános iskolában történt késelésről

NÍNÓ

Most jött: vonatbaleset történt Magyarországon, egy utas élet-halál közé került

NÍNÓ

Fotókon a dráma a Szabadság hídon

NÍNÓ

Most jött: dráma a Szabadság hídon, nagy erőkkel vonultak ki a hatóságok