Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2023.07.27.

Az anyukámnak azért kellett meghalnia, mert a kórházban megfeledkeztek a beutalójáról

A végzetes mulasztás tragédiával fejeződött.

Elképzelni sem tudunk annál nagyobb fájdalmat, mint hogy elveszítjük édesanyánkat. Vannak azonban olyan körülmények, amelyek még fájóbbá teszik a veszteséget. Nehéz túltenni magunkat azon, ha felelőtlen mulasztás miatt történt meg a tragédia. Márpedig Maria Shafighiannel pontosan ez történt. 

Talán nem következett volna be a tragédia, ha időben ellátják az anyukát / Fotó: Pixabay

Az 59 éves édesanyánál torokrákot diagnosztizáltak, és mihamarabbi ellátásra szorult. Már kapta a kemoterápiát, kezelték, azonban fül-orr-gégészeti kezelésekre is szüksége lett volna. El is küldték hát az osztálynak a beutalót, erről azonban megfeledkeztek. A nyomtatott beutaló a postaládában lett hagyva, az elektronikusat pedig noha kinyomtatták, de megfeledkeztek róla. 

Az édesanya egy egész hónapig várt, hogy végre behívják és megkapja a kezelését, azonban időközben a szervezete feladta a harcot, és legyőzte őt a betegség. A halottkém arról számolt be, hogy tisztában van azzal, hogy elfelejtették a beutalóját, azt azonban nem tudja bizonyítani, hogy amennyiben megkapta volna időben a kezelést, túlélte volna-e. Éppen ezért a kórház nem vonható felelősségre.

A Mirror azonban megtudta, hogy most javaslatokat tettek a kórház számára, hogy fejlesszék a belső kommunikációs platformjukat, valamint a beutalási rendszert. Az intézmény igazgatója szerint eddig sem volt ezzel gond, ugyanakkor mindent megtesznek, hogy ne történhessen meg újra ez a tragédia. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek