Létrehozva: 2023.05.09.

"Még mindig élne a lányom, ha segítenek rajta" – megtörten beszélt lánya haláláról a várpalotai horrorbaleset áldozatának édesanyja

Édesanyja szerint lánya közel egy órán keresztül haldoklott, miután a vele lévő két férfi eltitkolta, hogy Meláni is a kocsiban ült.

Mint arról a Ripost beszámolt, március 18-án borzalmas baleset történt Várpalota és Ősi között: egy kocsi lesodródott az útról, és iszonyatos erővel csapódott a fának. A kocsiban három fiatal utazott: a kocsit vezető K. Kristófon kívül H. László, és a hátsó ülésen a mindössze 24 éves Sujbert Melánia, aki a becsapódáskor kiesett a kocsiból.

Az autó darabokra tört, Meli pedig kirepült a kocsiból. A két férfi azonban senkinek nem szólt arról, hogy egy harmadik ember is utazott velük   Fotó: Katasztrófavédelem

A betegeskedő Meli aznap csupán barátnőjével ruccant ki a lakásuktól mindössze 1400 méterre lévő kis pizzériába. Kristóf és László itt ajánlották fel, hogy hazaviszik:

"Az út autóval 3 perc, gyalog negyedóra. Melikém viszont minél előbb haza akart érni, ezért szállhatott be a kocsiba. Biztos vagyok benne, hogy amikor ideértek, a lányom már nyitotta is az ajtót, hogy kiszálljon, a fiúk viszont tovább mentek vele Várpalota felé" – sorolta az asszony, aki szerint a lánya mindent megtett, hogy kiszálljon a kocsiból: vélhetően védekezett és tiltakozott is az ellen, hogy továbbszáguldjanak vele. Az anya úgy véli, eközben történhetett a végzetes baleset.

Meli soha nem ment volna el ismeretlenekkel, most is csak azért szállt be a két férfi mellé, hogy hamarabb hazajusson a családjához  Fotó: Saját

Margit elmondta, hogy férjével kinyomozták: a becsapódás után nem sokkal egy kocsi állt meg a ronccsá tört autó mellett, azonban a két férfi letagadta, hogy más is utazott volna velük.

"Csak a sofőr volt az autónál, a másik vélhetően Melikémet kereste, de nem találta. Lehet, azt hitte, hogy berepült a közeli tóba. Ekkor azt mondta a lányomat is jól ismerő autósnak, hogy nincs semmi gond, jól vannak, ezért el is indult az autó Várpalotának. Nemsokára viszont egy másik autó is lefékezett, az utasai kiszálltak. Nekik szintén azt mondták, hogy nincs semmi gond, ők azonban nem tágítottak. Mivel veréssel fenyegették őket, arrébb mentek, onnan értesítették a segélyhívót" – mesélte sírva Margit.

Melit mindenki szerette, az egész élet előtte állt. Mint édesanyja mondta: tervei voltak: tanulni akart és babát szeretett volna  Fotó: Saját

Hozzátette: úgy tudja, a két férfi sem a kiérkező rendőröknek, sem a mentősöknek nem mondta el, hogy egy harmadik személy is utazott az autóban. Melit végül a tűzoltók találták meg.

"Mikor a tűzoltó bekapcsolta a reflektort, akkor látták meg a kislányt a roncstól úgy 9 méterre. Mikor odamentek, még élt a lányom. A baleset negyed öt körül történt, és csak 5 óra 20 perckor találták meg. 

Egy órán át haldoklott súlyos sebesülésekkel az én kicsikém! Legalább foghattam volna a kezeit 

– zokogott fel az édesanya, aki szerint, ha időben szólnak, lánya életét talán meg lehetett volna menteni.

Az asszony így most azért harcol, hogy a lányának igazságot szolgáltasson, és méltó büntetést kapjanak azok, akik felelősek a haláláért. Szeretné, hogy mással ez ne történhessen meg.

"Elvették tőlem a gyermekem, aki előtt ott állt az egész élet. Tervei volták: tanulni akart és anya szeretett volna lenni. Nem sokkal a halála előtt még egy babacipőt is vett és azt mondta, hogy ezt a kislányának szánja. Nem hagyhatom, hogy mással is ez történjen, ha addig élek is, kiderítem, mi történt!" – fogadta meg Margit.

Meli halála óta pokol Margiték élete. Az édesanya azért harcol, hogy igazságot szolgáltasson lányának és más gyermekével ez ne történhessen meg  Fotó: Saját

Mint mondja, a férfiak tettére nincs bocsánat: 

Nem kértek bocsánatot, de erre nincs is. Azóta pokol az életünk, a testvére, Rami azóta nem is önmaga, hiszen Melikémmel nem csak testvérek, hanem testi-lelki jóbarátok is voltak. Ellopták a lányom jövőjét és a családom lelki békéjét, ezért felelniük kell 

– szögezte le elszántan Margit. 

Megkeresésünkre a rendőrség elmondta, hogy az ügyben halált okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányságon egy 30 éves férfi ellen. Az eljárás sikere érdekében további részleteket nem közöltek.

NÍNÓ

Horrorbaleset Ősinél: "Az aszfalton szóródtak szét a kocsiból kiszakadt darabok"

A nő az ütközéstől kirepült a kocsiból, azonnal meghalt.

NÍNÓ

Horrorbaleset Ősinél: "Az aszfalton szóródtak szét a kocsiból kiszakadt darabok"

A nő az ütközéstől kirepült a kocsiból, azonnal meghalt.

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

A Házasság első látásra sztárja meglepő titkot árult el a férjéről - videó

origo.hu

Magyar Péter egy ócska, undorító, gyáva sz.ar alak volt és marad is

metropol.hu

Mélyütés, Németországba visszatérve nagyon rossz hírt kapott Marco Rossi kulcsembere

vg.hu

Brutális felvételek kerültek elő a moszkvai terrortámadás megkínzott vádlottjairól

ripost.hu

„7 évvel az esküvő végre gyermekünk születhet, de a feleségem olyan kéréssel állt elő, hogy felmerült a válás”

vg.hu

Rákay Philip reagált a Most vagy soha! második hétvégi nézőszámára

origo.hu

Retteghet Zelenszkij, súlyos fenyegetést kapott

mindmegette.hu

Elismerésre méltó átalakulás: 33 kiló mínusszal ma már boldogan néz tükörbe Adrienn

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Örömhírt jelentett be Tóth Vera, Tóth Gabi elsők közt gratulált

ripost.hu

Modellkarrierrel kacérkodik Hernádi Judit lánya

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

NÍNÓ

Robbanás rázta meg Lágymányost: egy nő meghalt

NÍNÓ

Nagy a baj, elgázolt valakit M3-as metró

NÍNÓ

Baleset az M3-as autópályán, hatalmas a dugó

NÍNÓ

Égve hagyott cigaretta miatt csaptak fel a lángok Kiskunmajsán

NÍNÓ

Most jött: Flixbus balesetezett az autópályán, sok a halott, rengeteg a sérült - megrázó fotók!

NÍNÓ

Fél lábbal már a víz felett volt, Dunába akarta vetni magát egy 14 éves fiú

NÍNÓ

Rettenetes tragédia: nem tudták megmenteni a 34 éves, vétlen anyukát

NÍNÓ

Óriási csattanás a főúton, mentőhelikoptert riasztottak