Létrehozva: 2023.05.27.

„Félek, hogy az anyja kárt tesz magában vagy a kislányban” - eltűnt lánya miatt aggódik a kétségbeesett apa

Lukács Roland, az eltűnt 6 éves Letícia édesapja a lakosság segítségét kéri, hogy mielőbb biztonságban tudhassa a kislányát.

A Ripost korábban beszámolt róla, hogy az eltűnt 6 éves Lukács Letíciát nagy erőkkel keresi a rendőrség.

rendőrség, sziréna, letartóztatás, bűneset, bűncselekmény, rendőrautó,
Az eltűnt 6 éves Lukács Letíciát nagy erőkkel keresi a rendőrség. (Képünk illusztráció) Fotó: Pixabay.com

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. Kerületi Rendőrkapitánysága 01070-157/162-5/2023 körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó gyerekkorú Lukács Letícia eltűnése ügyében.

A gyermek eltűnését a kislány édesapja, Lukács Roland jelentette be a rendőrségen, miután az anyja 2023. április 28-án délután jogellenesen elvitte az óvodából az édesapával közös felügyelet alatt álló gyermekét. Az édesapa azóta nem tudja őket elérni.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kiskorú veszélyeztetése miatt indított nyomozást Lukács Rolandné, születési nevén Dínó Zsanett ellen. Az anyukáról fotót is közreadtak, amit ITT tudsz megnézni, amíg vissza nem vonják a körözést.

Lukács Letícia az édesapa információi alapján körülbelül 138 cm magas, vállig érő göndör barna haja van és a szeme színe is barna. A róla készült fotót ITT tudod megnézni, amíg a rendőrség vissza nem vonja a körözést.

„A kislányom anyukája sajnos  nincs jól mentálisan, komoly problémái vannak. Félek, hogy fogy az idő, és minél tovább van nála a kislány, annál inkább veszélyben van”

– mondta a Ripostnak Letícia édesapja, Roland.

Az édesapa szerint a police.hu oldalán található kép az anyukáról, akit szintén köröz a rendőrség, nem hasonlít már rá eléggé, mert az önpusztító életmódja miatt nagyjából 40 kilósra fogyott asszony a már másképp néz ki, a szája is fel van töltve.

„Attól félek, hogy az anyuka kárt tesz magában vagy a kislányban. Egyáltalán nem tudok aludni, egyszerűen nem tudok ezzel az egésszel mit kezdeni, nagyon féltem a gyermekemet”

– hangsúlyozta a Ripostnak a kétségbeesett édesapa, aki naponta jár a rendőrségre, hátha valamilyen friss információt közölnek vele. Ugyanakkor a rendőrség tudomására hozta mindazt az információt, amit gyermeke anyjáról tud, és bizonyítékokkal is szolgált.

„Hétfőn tettem feljelentést, azóta nem találják őket. Annyit tudtam meg, hogy rokonoknál bújtak el, van két város is, ami szóba jöhet, de hogy pontosan kinél és hol vannak, azt egyelőre senki nem tudja”

– folytatta Roland.

„Attól félek, hogy egy ilyen anyukával, aki befolyásoltság alatt van, aki már nem önmaga, azt érzem, hogy nagyon nagy veszélyben van a kislányom. Minden egyes percben, amíg vele van”

A Ripost információi szerint Roland minden rendelkezésére álló bizonyítékot elküldött a rendőrségnek, hogy minél hamarabb megtalálják az eltűnt gyermekét, Letíciát. Az édesapa emellett a lakosság segítségét kéri.

„Nem tudok már kihez fordulni, nem tudok már mihez fordulni, kétségbe vagyok esve, a lakosság segítségét kérem, bármilyen segítség jól jönne, ha valaki tudja, hol vannak, szóljon, hogy megelőzhessük a nagyobb bajt.”

A közelmúltban sajnos nem ez volt az egyetlen olyan eset, amikor egy édesanya a gyermekével együtt eltűnt. A Ripost korábban beszámolt róla, hogy egy édesanya, Bradács Katalin, Magyarországról Olaszországba vitte a fiát, mert a hazai bíróság az apánál, Juhász Norbertnél helyezte el közös gyermeküket, Alexet. Az az eset végül borzalmas tragédiával ért véget: az édesanya halálra késelte kétéves kisfiát. Bízunk benne, hogy Letícia története sikerrel zárul és egészségben megtalálják a kislányt és az édesanyját.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a 6 éves Letícia, illetve édesanyja tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ördög Nóra és Nánási Pál bejelentette: vége

origo.hu

Brüsszel bejelentette: készüljünk a háborúra!

vg.hu

Valami eltörött: a magyarországi Spar kivonulásáról beszélt az osztrák anyacég vezérigazgatója – „Harcolunk”

life.hu

Ki az a Rose Hanbury, akinek állítólag viszonya van Vilmos herceggel?

vg.hu

Elszabadult a pokol a német iskolákban

origo.hu

Imádja a luxust és dicsekszik pénzével a Magyar Péter mögött álló vállalkozó - videó

lakaskultura.hu

Örökké divatos tapéta: mi a különbség és melyiket fajtát válaszd?

she.life.hu

A felfázás mögött több van, mint gondolnád ( hirdetés)

ripost.hu

Itt a bizonyíték: a földönkívüliek már itt vannak

life.hu

Kommunikálj nyíltan és őszintén: ne hagyd, hogy emiatt tönkremenjen a párkapcsolatod (hirdetés)

ripost.hu

Csillogtak a szemek: talpig feketében, nem akárhol jelent meg Benedek Tibor özvegye, Epres Panni

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

NÍNÓ

Utasokkal teli busznak csapódott egy sofőr a 18. kerületben: többen megsérültek

NÍNÓ

Akkora baleset történt Budapesten, hogy teljes szélességében lezárták az utat

NÍNÓ

Most jött: Tömegbaleset történt Budapest felé

NÍNÓ

Rettenetes autópálya-balesettel indult a hét Magyarországon

NÍNÓ

Riasztották a tűzoltókat: felcsaptak a lángok egy fővárosi kórház területén

NÍNÓ

Ittas sofőr elkaszált egy családot, angyalarcú 4 hónapos vesztette életét

NÍNÓ

Leejtette a fülhallgatóját, munka közben érte halálos baleset a 21 éves nőt

NÍNÓ

Kilencéves lány után ugrott a testvére és az apja, senki nem élte túl