Létrehozva: 2023.01.12.

"Cukros volt, szinte biztos, hogy rosszul lett!" - Részletek derültek ki a nagyhajmási halálos balesetről

Villanyoszlopnak ütközött egy autó Baranya megyében, már nem tudták megmentei a sofőr életét. Egy ismerős szerint rosszullét okozhatta a nagyhajmási halálos balesetet.

A Baranya megyei Nagyhajmáson szerdán este egy személyautó nekiütközött egy villanyoszlopnak, majd felborult. Az autó vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, utasát a mentők kórházba szállították. A a nagyhajmási halálos balesetet körülményeit a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja.

A helyszínen elhunyt a nagyhajmási halálos baleset áldozata. Fotó: Pixabay.com

Bár a rendőrségi vizsgálat végéig nem lehet biztosan tudni, hogy mi történhetett, miért ment neki az autó az oszlopnak, pár részletre fény derült az interneten. "Mekényesi fiatalember az áldozat, azt nem tudjuk, ki ült mellette. A sofőr cukros volt évek óta, szinte biztos, hogy rosszul lett és azért történt a baleset" - írta egy jól értesült ismerős.

Az elmúlt hetekben, hónapokban rengeteg baleset történt rosszullétek miatt. A szakember, dr. Pintér Ferenc, a Meteo Klinika igazgatója arra figyelmeztet, hogy tartós hőanomália alakult ki hazánkban, ami azt jelenti, hogy az elmúlt hetekben a szokásos értéknél jóval melegebb van, ez pedig sokak számára nagyon komoly egészségügyi terhelést jelent, de a felettünk cikázó frontok sem tesznek jót egészségünknek. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek