Létrehozva: 2023.01.23.

Magyar férfié volt a müncheni bordélyház - Videó

El sem akarta hinni, hogy érte jöttek a rendőrök.

B. István már egy évtizede vezetett egy bordélyházat Münchenben, ahova online hirdetések útján toborzott szexmunkásokat. Az 57 éves férfi a nők számára megszervezte németországi kiutazásukat és útiköltségüket is megelőlegezte, amelyet később az általuk megkeresett pénzből vont le. 

Képünk illusztráció (Fotó: Pixabay)

A kiérkező, főként magyar állampolgárságú nőket a bordélyban szállásolta el, segített nekik a prostitúciós munkához szükséges német engedélyek megszerzésében, kezelte hirdetéseiket, és escort szolgáltatásra is furvarozta őket. A bordélyházban egyidejűleg 6-8 nő dolgozott, az elmúlt években összesen több tucatnyian. Ők az ügyfeleknek a B. István által meghatározott árszabás alapján nyújtottak szexuális szolgáltatásokat, és bevételük felét vagy egy előre meghatározott napi összeget kellett neki leadniuk keresményükből. A férfi a tevékenységét nyíltan hirdette internetes felületeken, őt és az ott dolgozó prostituáltakat is ismerték a német hatóságok - adta hírül a police.hu

2021. második felében, a koronavírus-járvány terjedése és a nemzetközi szinten bevezetett korlátozó intézkedések miatt a müncheni bordélyházat átmenetileg be kellett zárnia, ekkor Kecskeméten bérelt ki egy társasházi lakást ugyanerre a célra. Itt a nők fejenként napi 10 ezer forintot fizettek a randihelyért. Egyszerre ketten-hárman dolgoztak, a lakás különálló szobáiban fogadva ügyfeleiket.

A müncheni bordélyházban dolgozó nők beszervezésében, illetve a kecskeméti lakásban élő prostituáltak által fizetendő leadó beszedésében, valamint a bérlakás ügyeinek intézésében a 34 éves B. Szabolcs Endre volt az ötletgazda segítségére. 2021 végétől azután ő maga is kibérelt egy másik kecskeméti lakást, amelyet hasonlóan működtetett.

A BRFK bevetési egysége budapesti ideiglenes tartózkodási helyén hétfőn hajnalban lepte meg B. Istvánt. 

Eltévesztették a házszámot

– szólt ki a lakásból hitetlenkedve a gyanúsított. De a rendőrök megvárták, amíg kisétál, aztán a lakást is tűvé tették. A házkutatás során a mobiltelefonokon és bankkártyákon túlmenően vagyonvisszaszerzés keretében lefoglaltak több mint 7 ezer eurót, és mintegy százezer forintot, egy nagy értékű személygépkocsit és ékszereket. B. Szabolcs Endrét kecskeméti lakhelyének közelében ugyanezen a napon a Nemzeti Nyomozó Iroda a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság „Hírös” Közterületi Támogató Alosztályával közösen fogta el. Az ő autójában ráadásul kábítószergyanús anyagot (feltehetően extasyt, kristályt és speedet) is találtak, amelyek mennyisége felvetette a kábítószer-kereskedelem gyanúját is.

A bordélyházként üzemelő két kecskeméti ingatlanban tartott kutatás során a nyomozóknak egyértélművé vált, hogy a lakásokat prostitúciós tevékenységre használták. Az ott tartózkodó két nőt tanúként hallgatták ki. Az őket is dolgoztató két férfit elsősorban emberkereskedelem és kényszermunka miatt vonják felelősségre.

Nézd meg az elfogásról készített rendőrségi videót!

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20 számon, vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonal 06-80-225-225-ös számát.

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Hadüzenetet küldhetett Putyinnak ez az ország

origo.hu

Macron az atomfegyverekről beszélt, itt az újabb őrült terv

mindmegette.hu

Kivonul a Spar az országból? Itt a cég magyar elnökének válasza

mandiner.hu

Hont András: Ha más nem is, de legalább Rogán megbukott. Vagy várjunk csak…

ripost.hu

A legtöbben elbuknak ezen a KRESZ-teszten: te tudod a jó választ?

mandiner.hu

Orbán alól kimegy a talaj, Magyarországon hanyatlik a vallás, Horthy egy bohóc volt – nagyot ment a vezető francia lap

origo.hu

Újabb balos celeb Magyar Péter mögött

mindmegette.hu

Valóban tilos füvet nyírni hétvégén? Itt az igazság!

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

NÍNÓ

Halálra gázolt egy embert a Budapest felé tartó vonat

NÍNÓ

Mentőhelikoptert riasztottak az M1-es autópályára: durva baleset történt

NÍNÓ

Megdöbbentő: beszakadt az út egy busz alatt Budapesten - Fotók

NÍNÓ

Nagy erőkkel rohantak a tűzoltók: baleset történt Budapesten

NÍNÓ

Mentőautó karambolozott Budapesten, egy gyermek is a sérültek közt van

NÍNÓ

Most jött: Szörnyű késelés Zuglóban? Kiderült az igazság!

NÍNÓ

Most érkezett: Kigyulladt egy családi ház a Mézeskalács utcában, azonnal rohantak a tűzoltók

NÍNÓ

Dráma Budapesten, egy autó alatt szakadt be az úttest