NÍNÓ

Szerző Ripost

2 hónapja

Millimétereken múlott, hogy elgázolja a gyereket egy száguldó autós a zebrán – Videó

Borzalmas perceket élt át egy édesanya. Szabályosan a gyalogátkelőhelyen kelt át az úton, amikor majdnem elgázolták a lányával együtt. A száguldó autós meg sem állt.

Szerző Ripost

A szeptemberrel elkezdődött a tanítás, így a sofőröknek ajánlott a szokottnál is óvatosabban közlekedni iskolák és óvodák környékén. Ám nemrég egy olyan felvétel került nyilvánosságra, ami láttán mindenkinek garantáltan megfagy az ereiben a vér. 

Fotó: YouTube

A zebrán próbált volna átkelni egy kiskocsit húzó nő, aki mellett ott haladt két rollerező kisgyermeke is. A lány nem figyelt oda és hamarabb akart átérni az úton, mint szülője, ám egy száguldó autós kis híján majdnem halálra gázolta. Mindezt pedig a helyesen, a zebra előtt leálló autós fedélzeti kamerája rögzítette.

Az édesanya valószínűleg sokkot kapott, két gyermekét visszaterelte a járdára, és ott vizsgálta meg őket. Szerencsére csak a pici lány rollere sínylette meg az ámokfutás. 

A bpiautósok oldala szerint egy friss jogosítvánnyal rendelkező sofőr követte el a kemény szabálysértést. Az illetékes rendőrség beszámolója alapján egyébként később visszatért a helyszínre.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!