NÍNÓ

Szerző Ripost

2 hónapja

Hatalmas a torlódás: brutális baleset történt a Rákóczi hídnál - Fotó

Nagy erővel rohantak a helyszínre a mentősök és a tűzoltók, de már a rendőrség is a helyszínen van. Az autósok csak lépésben tudnak haladni.

A Ripost értesülései szerint borzalmas baleset történt pénteken reggel a Rákóczi híd pesti hídfőjénél. Egy Lidl áruszállító teherautó a hídra kanyarodás közben nekihajtott az út szélén álló tartóoszlopnak, aminek következtében leszakadt az út mellett haladó villamos felsővezetéke. 

Fotó: Wolf Géza

A baleset helyszínére nagy erőkkel érkeztek a mentősök és a tűzoltók, de már a rendőrség is jelen van. Ezekben a percekben is zajlik a műszaki mentés. Az érintett járműveket már a katasztrófavédelem munkatársai áramtalanították. 

Információink szerint: egy ember sérült meg, a teherautó sofőrje.

Fotó: Wolf Géza

A forgalom az érintett és környező utakon teljesen leállt, míg a Budapest felé vezető oldalon egy sávban, lépésben haladnak az autók.  A felsővezeték leszakadása miatt valószínűleg már délelőtt nem fog újra indulni az 1-es villamos forgalma. 

A helyzet súlyosságát jól érzékelteti, hogy a Budafokról reggel 7 órakor indult busz utasai 9 óra magasságában érték el a Rákóczi híd környékét. 

Fotó: Wolf Géza
Fotó: Wolf Géza

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!