1 hónapja

„Odafenn a csillagok őrzője lettél” – Figyelmetlen BMW-s miatt vesztette életét 21 évesen

A stoptábla ellenére kanyarodott ki az autós a motorja elé és elgázolta, pedig még előtte állt az egész élet. A figyelmetlen BMW-s könnyebb sérülésekkel megúszta.

Hétvégén Kecskemétnél a főútvonalon haladt kedvelt motorjával a 21 éves Zalán, amikor egy autós a jól látható STOP tábla ellenére nem állt meg a kereszteződésben, és körülnézés nélkül kikanyarodott egy parkolóból, pont a fiatalember elé. Zalán már nem tudta kikerülni az autót, nekicsapódott, majd az aszfaltra zuhant.

Figyelmetlen BMW-s miatt vesztette életét. Fotó: Tények

Bár a mentősök hamar a helyszínre értek, a motoros légzése és keringése már leállt, és hiába küzdöttek hosszan az életéért, az újraélesztés nem járt sikerrel, Zalán a helyszínen életét vesztette. A figyelmetlen BMW sofőrt kisebb sérülésekkel vitték kórházba, neki majd minden bizonnyal felelnie kell a fiatal haláláért, gondatlanságból elkövetett emberölés miatt vonják felelősségre.

„Ma hallottam, hogy utad véget ért, odafenn a csillagok őrzője lettél, letetted terhedet, megpihentél végre, az én szívemben itt élsz örökre” – búcsúzott Zalántól egy ismerőse. A fiatalember közösségi oldalán a legutolsó fotón motorjával látható, amivel életét vesztette. Az ismerősöket megdöbbentette a tragédia, felfogni sem tudják, miért kellett a fiatalnak meghalnia egy figyelmetlen sofőr miatt.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!