11 hónapja

Nincsenek szavak: ezt tette a saját anyjával a brutális magyar férfi

Vádat emeltek egy férfi ellen, aki nemcsak meglopta a saját anyját, de még az orrát is eltörte.

A Kiskunfélegyházi Járási Ügyészség kifosztás és más bűncselekmények miatt vádat emelt egy kiskunfélegyházi férfi ellen, aki 2021 januárjában egy utazás során meglopta a saját anyját, majd később az asszony orrát is eltörte és más bűncselekményeket is elkövetett.

A kábítószerfüggő férfi január 14-én egy mikrobusszal utazott az anyjával és egy férfival Budapestről Kiskunfélegyházára. Az út során a két sértett elaludt, amit a vádlott kihasznált és összesen 110 ezer forintot lopott el tőlük. Később a kárt megtérítette.

Képünk illusztráció (Fotó: Pixabay)

A vádlottat aznap éjszaka Kiskunfélegyházán rendőrök igazoltatták, a kabátzsebéből pedig két csomag fehér por került elő. A szakértő megállapította, hogy a por „kristály” fantázianevű kábítószert tartalmaz.

A szabadlábon védekező férfi ráadásul még tetézte a bajt, márciusban, vitába keveredett az anyjával, akit úgy megvert, hogy az zúzódásokat és 8 napon túl gyógyuló darabos orrcsonttörést szenvedett.

A vádlottnak egy negyedik bűncselekmény miatt is felelnie kell: április 11-én délután az egyik barátjával és annak barátnőjével volt otthon, s akkor sem nyughatott. Miután a barát és a barátnő összevesztek és a nő az utcán állva betörte a ház háromszárnyas ablakának két szárnyát, a vádlott kiment sé azt mondta: „megmutatom én nektek, hogyan kell ablakot betörni”. Majd a kezével betörte a harmadik ablakszárnyat is, miközben üvöltözött.

A szabadlábon védekező, büntetett előéletű vádlottat a járási ügyészség két rendbeli kifosztással, kábítószer birtoklással, súlyos testi sértéssel, és garázdasággal vádolja. Az ügyész végrehajtandó börtön és közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta a vádlottal szemben, akinek a bűnösségéről a Kiskunfélegyházi Járásbíróság fog dönteni – közölte a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!