9 hónapja

Hosszú órákon keresztül küzdöttek egy férfi életéért a mentősök Mindszenten

Mindszent és Szegvár között a 4521-es úton egy autós letért az útról és egyenesen egy fának csapódott. Nagy erővel rohantak a mentősök a sebesültért.

Eddig tisztázatlan körülmények között fának csapódott egy férfi Mindszent és Szegvár között a 4521-es úton. Az autója fölött egy váratlan pillanatban elvesztette az irányítást...

A Balesetinfó szerint az Audi Mindszent irányából tartott Szegvár felé, amikor egy balra ívelő kanyarban letért az útról, majd egy fának ütközve állt meg.

Az autó sofőrje súlyos fejsérülést szenvedett
Fotó: Donka Ferenc / MTI

A jármű vezetője nem volt bekötve a biztonsági övvel, ezért a becsapódás után kirepült az autójából, ekkor szerezhette súlyos fejsérüléseit. A mentők több órán keresztül küzdöttek megfeszített munkával a középkorú mindszenti férfi életéért. Végül stabil állapotban szállíthatták be a kórházba.

A baleset pontos körülményeit a rendőrség vizsgálja.
Fotó: Donka Ferenc / MTI

Az autóban volt egy gyerekülés is, ezért a mentőegységek nagy erőkkel, centiméterről centiméterre fésülték át a baleset helyszínét, mivel az ülésben nem ült gyermek, így azt feltételezték, hogy az autóból ő is kirepülhetett.

Végül kiderült, hogy a gyermek otthon biztonságban van, így felhagytak a keresésével. A műszaki mentést a szentesi tűzoltók végezték. A helyszínen több órás útzár volt érvényben. A pontos körülményeket a rendőrség vizsgálja.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!