1 éve

Nem jutottak messze a lopott autóval, brutálisan összetörték magukat a tolvajok

A csepeli rendőrök két férfit fogtak el, akik a gyanú szerint egy napon belül két autót is elloptak a kerületben, de nem jutottak messzire.

A rendelkezésre álló adatok szerint B. Ferenc és R. Richárd október 19. és október 20. között két autót is ellopott Budapest XXI. kerületében úgy, hogy az egyiket az utcán beindították, majd azzal elvontatták a másikat.

Pechjükre egy oszlopnak ütköztek, így az összetört kocsit a baleset közelében elrejtették, a vontatmányt pedig egy hulladéktelepen próbálták meg eladni színesfémként. A szerencse ezúttal is elkerülte őket: az autót nem vették be tőlük, ezért azt szétbontották és elrejtették.

Elloptak két autót, majd balesetet szenvedtek vele a fiatalok
Fotó: Police

A pech-sorozat ezzel sem ért véget a tolvajok számára; a csepeli rendőrök hamar azonosították és október 22-én Csepelen elfogták a két fiatalt. Az egyenruhások megtalálták és lefoglalták a két lopott autót is.

Kiderült, hogy R. Richárd október 15-én szintén a XXI. kerületben egy nőnek segítséget ajánlott a kocsijából való kipakoláshoz, miközben ellopta a mobiltelefonját.

A 21 éves B. Ferencet és a 17 éves R. Richárdot a lopások ügyében gyanúsítottként hallgatták ki, mely során beismerő vallomást tettek. A csepeli nyomozók őrizetbe vételük mellett előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására – írja Police.hu.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!