1 éve

Mi folyik itt Ózdon? Az italozás és az eltűnt telefon után előkerült a bozótvágó

Mintha egy filmbe csöppentünk volna!

Bozótvágóval indult Ózdon elvesztett telefonja keresésére az a férfi, aki korábbi italozó cimboráit akarta felelősségre vonni eltűnt mobilja miatt – áll a rendőrség honlapján.

Az Ózdi Rendőrkapitányság járőrei 2021. január 23-án 22 óra 45 perckor az Árpád vezér utcán egy, az épület felé kiabáló, szitkozódó férfire lettek figyelmesek. A lépcsőházból ekkor kiszaladt további három férfi és összeverekedtek. A férfiaknál különféle karók és más eszközök is voltak. A járőrök azonnal a verekedéshez siettek, majd megkezdték a felek szétválasztását. A helyszínre további rendőri egységek is érkeztek. Az eset során személyi sérülés nem történt.

A szemmel láthatóan erősen ittas társaság tagjai az egyenruhásoknak elmondták, hogy az este folyamán együtt italoztak, majd mindenki hazament. Az egyik férfi otthon észlelte, hogy nincs meg telefonja, ezért dühös lett és magához véve egy bozótvágót telefonja keresésére indult. Eszébe jutott az is, hogy esetleg italozó partnerei vették el készülékét, ezért a lépcsőházukhoz ment és ott hangosan, szitkozódva hívta őket újra az udvarra. A barátok a hívó szóra egy-egy karót vettek magukhoz és az udvarra siettek, ahol összeverekedtek.

A rendőrök észlelték az incidenst és elfogták a verekedőket.

Az Ózdi Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást az ügyben.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!