2 éve

Köztünk jár a gyilkos, a rendőrség 10 millió forintot ad a nyomravezetőnek

Egy magyar nő tűnt el még 2006-ban, gyilkosáról azonban azóta sem lehet semmit tudni.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda ismeretlen tettes ellen nyomoz K. Judit megölése miatt. A nő szentesi albérletéből 2006. július 21-én 19 óra és 22-én 9 óra között – 2 éves gyermekét egyedül hátrahagyva – ismeretlen helyre távozott, azóta nem adott magáról életjelet. Az eltűnésével kapcsolatban beszerzett adatok és információk alapján K. Juditot megölték.

Az országos rendőrfőkapitány bruttó 10.000.000,- azaz tízmillió forint nyomravezetői díjat tűzött ki. Az összeg annak fizethető ki, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személy kilétével kapcsolatban olyan konkrét adatot vagy információt tud szolgáltatni, amely a nyomozást eredményre vezeti és az elkövető azonosítását, felelősségre vonását közvetlenül elősegíti. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát az országos rendőrfőkapitány fenntartja.

A KR NNI kéri, hogy aki a bűncselekménnyel, illetve annak elkövetőjével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen a police.hu-n található elérhetőségek valamelyikén.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!