2 éve

Ezt a jellegzetes arcú nőt körözi a rendőrség, nem véletlenül

A 40 éves nő ellen európai elfogatóparancsot adtak ki, feltehetően Görögországban tartózkodik.

A Bajai Rendőrkapitányság által 2018. január 29-én kiadott hazai, majd 2019. március 29-én elrendelt európai elfogatóparancs alapján körözik a 40 éves bácsalmási Szabó Sándornét.

Fotó: Police.hu

A nőt még 2006-ban elkövetett emberölés, továbbá jármű önkényes elvétele miatt 12 év fegyházban letöltendő szabadságvesztésre ítélte a Szegedi Törvényszék. A büntetésből feltételes szabadságra került az elítélt. A pártfogói felügyelet szabályait azonban megszegte, és ismeretlen helyre távozott.

A nő vélhetően elhagyta Magyarországot és külföldön, Görögországban tartózkodhat. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője bruttó 500.000, azaz ötszázezer forint díjat tűzött ki a nyomravezetőnek.

A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki Szabó Sándorné elítélt felkutatását közvetlenül elősegítő olyan információval szolgált, ami az elfogását eredményezi. A rendőrség azt kéri, hogy aki Szabó Sándorné elítélttel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, tegyen bejelentést a police.hu-n található elérhetőségek valamelyikén!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!