2 éve

Vigyázat! Szatír garázdálkodik Óbudán

Szatírt kaptak lencsevégre a térfigyelő kamerák Óbudán. A férfi nemhogy nem próbált elbújni, egyenesen egy magaslatra ment, hogy minél többen lássák, ahogyan örömet okoz magának!

Az Óbudai Polgármesteri Hivatal bejelentést kapott, hogy a kerületben többen láttak egy férfit az elmúlt napokban, aki közterületen szeméremsértő magatartást tanúsított. A férfi általában parkokban, magát egyáltalán nem elrejtve végezte szeméremsértő tevékenységét.

Bús Balázs polgármester Óbuda-Békásmegyer Közterület-felügyeletét arra kérte, hogy haladéktalanul nézzék vissza a térfigyelő kamerák felvételeit, továbbá, hogy biztosítsanak megerősített járőrszolgálat a köztereken. A felügyelők megtalálták a kérdéses felvételt, amely alapján a polgármester és a közterület-felügyelet feljelentést tett a férfi ellen.

A polgármester továbbá arra kéri a lakosságot, hogy amennyiben látják a férfit, biztonságuk érdekében azonnal hívják a rendőrséget, vagy az óbudai közterület-felügyeletet, a 06 1 453-2618-as bejelentőszámon.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!