3 éve

Pedofil banda vadászik a budapesti gyerekekre

Ahogy a Ripost megírta, vasárnap eltűnt egy 12 éves kisfiú Budapesten. Az ügy nyomába eredve elképesztő dolgokra bukkantunk. A Széll Kálmán tér környékéről több gyerek is eltűnt, majd „gazdagon” került elő…

Szerző Mongyi Nikolett

A 12 éves Sz. Kálmán eltűnése után lapunknak egy szomszéd számolt be arról, hogy a gyerekek nevelőanyjánál rendőrök jártak.

„A kisfiút és három testvérét, két lányt és még egy fiút a szomszédasszonyom vette magához” – kezdte a VII. kerületben lakó nő.

„Néhány napja láttam náluk a rendőröket, ekkor derült ki, hogy a kis Kálmán eltűnt. Az utóbbi időben sok probléma volt az intézetből érkezett fiúkkal. Kálmánka többször is elszökött már otthonról, leginkább azért, mert nem kapott meg valamit. Ilyenkor a testvére is el szokott tűnni hosszabb időkre. Ugyanakkor a viták ellenére a nevelőanya nagyon szereti őket, ezért, amikor nem jött haza a fiú, nagyon aggódni kezdett. Érezhette, hogy baj van…”

 

A Széll Kálmán téren „gyűjtik” be a gyerekeket

A rendőrségi körözésből, amivel a 12 éves kisfiút keresték, kiderül, hogy vasárnap látták utoljára a Széll Kálmán téren.

Információink szerint Sz. K. nagyon sok időt töltött a téren, mert itt lakik az egyik intézetből kikerült barátja is. Társaival együtt sokat járt ehhez a fiúhoz beszélgetni. Mivel ő már elmúlt 18 éves, ezért felnéztek rá a fiatalabbak. Barátai szerint ez a fiú volt az, aki bemutatta egy „jótevőnek”, Bandi bácsinak.

Kiderült, Bandi bácsi rengeteg gyerekkel veszi magát körül... Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor keresd a csütörtöki Ripost napilapot az újságárusoknál!

Szerző Mongyi Nikolett

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!