3 éve

Magyarországra hozták az alvilág terminátorát

Két gyilkossággal is gyanúsítják azt a férfit, akit csütörtökön szállítottak Magyarországra - közölte a rendõrség a honlapján.

A gyanú szerint a 38 éves D. Csaba tavaly szeptemberben meggyilkolt egy vállalkozót Budapesten, a Pólus Center mögött, ezen kívül gyilkolt még Belgrádban és Amszterdamban is.

A vajdasági születésű férfit idén márciusban fogták el egy csehországi szállodában. A magyar hatóságok már akkor felvették a kapcsolatot Csehországgal, hogy adják ki a bérgyilkost, majd a prágai bíróság úgy döntött, hogy Szerbiának és Magyarországnak is kiadható D. Csaba. Végül a cseh igazságügy-miniszter úgy döntött, hogy Magyarországnak adják ki. A férfi ma a Terrorelhárítási Központ a rajkai határátkelőnél átvette a férfit és Budapestre hozta.

D. Csaba 2018. nyarán egy amszterdami étteremben, fényes nappal likvidált egy horvát maffiózót. A holland rendőrség által közzétett videón az látszik, hogy nyugodtan besétál a vendéglőbe és tüzet nyit.

Néhány hónappal később a férfi Magyarországon is lecsapott és a Pólus Centernél ölt meg egy magyar vállalkozót. Idén januárban pedig a szerb lapok szerint Belgrádban a nyílt utcán lőtt le egy férfit, Nebojša Markoviæot, aki épp egy babakocsit próbált betenni az autójába. Az áldozat Aleksandar Šaracnak, egy hírhedt, Pink Panther nevű bűnbanda tagjának a sógora volt. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!