4 éve

Csoda történt: így úszta meg a kétéves kisfiú a zuhanást

Kizuhant egy emeletes társasház ablakából egy kétéves kisfiú Hódmezõvásárhelyen. Bár az ablakon volt szúnyogháló, de annak ragasztása elengedett és a gyerek a ház elõtti járdára zuhant az elsõ emeletrõl. Szerencsére túlélte a több méteres esést.

Szörnyű baleset történt a hódmezővásárhelyi Klauzál utcában. Egy három gyermekes család látogatóba érkezett a balesetet szenvedett kisfiú nagybátyjához. A kisfiú és anyukája épp az emeleten voltak, az utcában közlekedő teherautókat nézték, ahogy a betont hozták egy környékbeli építkezésre. Az anyuka csak egy pillanatra fordult el, hogy odavigye az ablak előtti komódhoz a gyerek kisöccsét, amikor megtörtént a baj. A balesetet az utca túloldalán lévő pékségből látták, a mentőket is az üzletből riasztották a borzalmas esethez. 

„A balesethez a hódmezővásárhelyi esetkocsit és a szentesi mentőhelikoptert riasztották a mentésirányítók. A kollégák egy kétéves, súlyos koponyasérülést szenvedett gyermeket láttak el a helyszínen, majd a mentőhelikopterrel szállították kórházba” – nyilatkozta Hangai József az Országos Mentőszolgálat munkatársa.

A kisfiút a Szegedi Gyermekklinika Intenzív Osztályára szállították. Értesüléseink szerint a kicsi már túl van az életveszélyen, kikerült az intenzív osztályról. Az orvosok szerint valószínűleg maradandó sérülések nélkül fog felépülni.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!