4 éve

Mobilja keresése közben erőszakolták meg a 30 éves nőt

Újabb brutális nemi erõszak rázta meg az osztrák közvéleményt. Vasárnap hajnalban Linzben egy 30 éves nõ kereste az elhagyott mobilját, amikor egy ismeretlen megszólította.

31 órával az erőszakos bűncselekmény után értesítette csak a linzi rendőrség a közvéleményt. A közleményben az áll, hogy egy 30 éves nő vasárnap hajnali három órakor sírva kereste a nyílt utcán a telefonját. Erre lett figyelmes egy sötét bőrű járókelő is, aki odament hozzá, és megszólította. A férfi azt hazudta, hogy ő és a barátai megtalálták a telefont, ha a nő szeretné, szívesen megmutatja, hogy hol van - írja a krone.at.

A későbbi áldozat segítséget remélve követte az őt .

A végállomás egy közelben található gördeszkás park volt. A férfi itt a nőre támadt, a földre kényszerítette, majd brutálisan megerőszakolta. Negyed óra telhetett el az áldozat későbbi beszámolója szerint, amikor sikerült a helyszínről elszöknie. Menekülés közben két járókelő nőbe botlott, ők értesítették a rendőrséget.

A támadót egyelőre nem sikerült elkapni, a leírás alapján egy észak-afrikai, fekete hajú, 168 centiméter magas, 20-27 év körüli férfit keresnek.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!