5 éve

Exkluzív infók a szcientológus razziáról!

Az egész napi razzia után nagy dobozokban vitték el a dokumentumokat, elektronikus adattárolókat a rendõrök a szcientológusok budapesti székházából. Vajon mi lehet bennük?

A hatósági razzia csütörtökön is folytatódott! Miután egész szerdán 50-60 rendőr volt a székházban, egészen késő estig, csütörtökön az adóhatóság emberei következtek! Reggel több NAV-os autó jelent meg, és

egyenruhások szállták meg a szcientológusok székházát.

Úgy tűnik, összehangolt akciót hajtanak végre a hatóságok. Az épület továbbra is kordonnal van körülkerítve, és sem az épületbe, sem az előtte futó szervizútra nem engedtek be senkit.

Több teherautónyi dobozt hurcoltak ki onnan, teli titkos dokumentumokkal, számítógépes adathordozókkal. Mint tudjuk behálózza az egész társadalmat az egyháznak a jog szerint nem nevezhető szekta: beépülnek mindenhová, az áruházláncoktól az autókereskedésekig, a vendéglátástól az adótanácsadókig. Korábban a minisztériumokba is megpróbáltak beépülni, és

a mai napig térítenek az iskolákban is, gyerekeket és pedagógusokat is próbálnak behálózni.

Úgy tudjuk, 70 kategóriából több mint 250 cég képviselője található a névsorukban. A szekta híveinek jelenteniük kell az ismerőseikről is: a pénzügyeikről, szokásaikról, gondolataikról. A rendőrök által kihurcolt dobozok teli lehetnek titkos, személyes adatokkal. Lehet, hogy magyarok százezreiről van aktájuk?

Újabb részletekről olvashatsz a %Ripost% pénteki számában!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!