Létrehozva: 2017.05.23.

Fájdalmas részleteket árult el a Duna-parton megerőszakolt 15 éves lány

Három migránst gyanúsítanak azzal, hogy megerõszakoltak egy 15 éves osztrák lányt. Az áldozat azt mondja, hogy nem tudja elfelejteni a borzalmakat, és gyûlöletet érez az elkövetõk iránt.

A 15 éves tinédzsert április 25-én a késő esti órákban erőszakolta meg három férfi az alsó-ausztriai Tulln városában. Az esetről az első híradások ennek ellenére csak május közepén jelentek meg. Sokan azzal vádolták a rendőrséget, hogy megpróbálták a közvélemény elől eltitkolni a brutális támadást. A 16 ezer lakosú Duna-parti város rendőrségének szóvivője azonban elmondta:

Azért hallgattak sokáig, hogy a támadókat felelősségre tudják vonni.

A nemi erőszak ugyanis egy migránsszálló közelében történt, így a hatóságok a szállón lakó 59 migráns mindegyikétől DNS-mintát vettek. A rendőrség azóta már őrizetbe vett egy 18 éves afgán és egy 19 éves szomáliai fiatalembert, egy harmadik társuk még szökésben van.

Megszólalt az áldozat

Ha megsebzem magam, akkor a másik fájdalmat kevésbé érzem

– meséli halkan Sandra. Az újság által közölt képeken valóban látszik, hogy a megerőszakolt diáklány karján vágásnyomok vannak. Sandra azért vállalta az interjút, mert szeretné, ha mindenki tudná, hogy pontosan mi történt azon a szörnyű estén, és elmondhatná, hogyan érzi magát az eset óta. Az áldozat az eset előtt még pár órával az édesanyjánál volt Bécsben, majd még találkozott egy barátnőjével is a fővárosban.

Így a lány már csak a 21:30-as, Tullnba tartó vonatot érte el, ott lakik az édesapja, akivel a szüleik válása óta él Sandra. A közel egyórás utazást követően Sandra gyalog indult el a házuk felé. Útközben elhaladt azelőtt a terület előtt is, ahol migránsoknak felállított konténerfalu található. Állítólag a lánynak már ezt megelőzően többször is kikiabáltak a kerítésen keresztül a bevándorlók, hogy adja meg a telefonszámát, de a tinédzser ezeket mindig figyelmen kívül hagyta. 25-én éjszaka azonban nem kiabáltak neki, hanem hirtelen a semmiből három férfi termett a háta mögött.

Számomra idegen nyelven beszéltek egymással, majd ahogy hallottam, hogy egyre közelebb jönnek hozzám, nagyon furcsa érzés fogott el

– idézi fel a tragikus estét Sandra. A lány azonnal futni kezdett, ám pár másodperccel később egy kéz elkapta, és befogta a száját, hogy ne tudjon sikítani. A támadók a közeli, Duna mellett található sportpályára hurcolták, ahol kettesével lefogták, a harmadik férfi pedig megerőszakolta. Sandra azt meséli, hogy először mozdulni sem bírt a pániktól és a félelemtől, ám nem sokkal később megmagyarázhatatlan erő kerítette hatalmába, aminek köszönhetően sikerült kiszabadulnia és elmenekülnie a helyszínről.

A rémálom folytatódott 

Már látta a házukat, és azt gondolta, hogy hamarosan biztonságban lesz, amikor a támadói utolérték, és újra megtörtént a brutális erőszak, ezúttal azonban egy elhagyatott ház kertjében. A migránsok csak azután menekültek el, miután járókelők tűntek fel a közelben. A lány azonban képtelen volt megmozdulni vagy segítségért kiabálni. Végül miután összeszedte magát, hazaért, majd megpillantva az órát, azt látta, hogy éjfél múlt 16 perccel.

"Levetkőztem, a mocskos ruhámat bedobtam a sarokba, majd beálltam a zuhany alá. Egy örökké valóságig tűnt, annyi ideig mostam magam" – nyilatkozta Sandra. A fürdő után sírva befeküdt az ágyába, majd reggelig zokogott. Végül a nővérének írt egy sms-t, úgy érezte, benne bízhat meg leginkább. A napokig elhúzódó vallomások a rendőrségen és a vizsgálatok a kórházban szintén nagyon megviselték a tinédzsert. Azt mondja, hogy úgy érzi, az egész életét tönkretették, és azt szeretné, ha kíméletlenül megbüntetnék azokat, akik ezt tették vele.

Egész Ausztriát megdöbbentették a történtek, a cikk alatt található kommentekben mindenki az együttérzéséről biztosította a lányt, és mélységesen elítélték a támadókat. Az OE24 nevű osztrák hírportál pedig arról számol be

Az elkövetőket minden bizonnyal nem fogják kitoloncolni, így ezeket a lelkiismeretet nem ismerő bűnözőket is az adófizetőknek a pénzéből fogják majd eltartani, ami naponta 109 euróba (több mint 30 ezer forintba) kerül majd rabonként.   

Ez is érdekelhet

origo.hu

Szánalmasan sikertelen lett Magyar Péter akciója, alig néhány százan tüntikéztek

origo.hu

Félmeztelen privát képeken a gigamellű magyar modell

borsonline.hu

Nem akárki kürtölte világgá, Szoboszlai Dominik sorsdöntő hírt kapott

magyarnemzet.hu

Milák Kristóf csúcsa megdőlt, erre senki sem számított

mindmegette.hu

Kivonul a Spar az országból? Itt a cég magyar elnökének válasza

hirtv.hu

Deutsch Tamás figyelmeztet Magyar Péter kapcsán + videó

origo.hu

Mellbimbóit mutogatta az ismert énekesnő

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

NÍNÓ

Halálra gázolt egy embert a Budapest felé tartó vonat

NÍNÓ

Mentőhelikoptert riasztottak az M1-es autópályára: durva baleset történt

NÍNÓ

Megdöbbentő: beszakadt az út egy busz alatt Budapesten - Fotók

NÍNÓ

Nagy erőkkel rohantak a tűzoltók: baleset történt Budapesten

NÍNÓ

Mentőautó karambolozott Budapesten, egy gyermek is a sérültek közt van

NÍNÓ

Most jött: Szörnyű késelés Zuglóban? Kiderült az igazság!

NÍNÓ

Most érkezett: Kigyulladt egy családi ház a Mézeskalács utcában, azonnal rohantak a tűzoltók

NÍNÓ

Dráma Budapesten, egy autó alatt szakadt be az úttest