5 éve

Elképesztő dolog derült ki a bőnyi rendőrgyilkosság gyanúsítottjáról

Továbbra is sok a kérdõjel a szörnyû bõnyi rendõrgyilkosság körül, a nyomozók azonban találtak egy újabb szálat, amin elindulhatnak...

A bőnyi rendőrgyilkosság ügye is szerepel a nemzetbiztonsági bizottság következő ülésének napirendjén - írta a Magyar Idők hétfői számában. Nem véletlenül!

Sajtóhírek szerint a gyilkossággal gyanúsított Gy. István által vezetett Magyar Nemzeti Arcvonal nevű szervezetet kapcsolatban állt az orosz katonai hírszerzés embereivel. A 76 éves gyanúsított és csapatának gyakorlatozásain orosz diplomaták is rendszeresen részt vettek.

A felmerült orosz szálat nemrég kezdték el vizsgálni a nyomozók, mivel az üggyel kapcsolatban még mindig sok a kérdőjel...

Ahogy arról a %RIPOST% már beszámolt, házkutatásra indultak múlt hét szerdán Bőnyre a rendőrök, de a 76 éves férfi és a rendőrök között lövöldözés tört ki. A 46 éves P. Péter főnyomozót fejlövés érte, a helyszínen meghalt. A vélt elkövetőt hasi lövéssel vitték a mentők a győri kórházba, miután otthonában elfogta a TEK.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!