6 éve

Véres dráma Budakalászon: késsel kaszabolt a dühödt férfi

Az áldozat a 80 éves Rózsika néni, akit féltékenységi rohamában vagdalt össze a párja. Véres tette után telefonon értesítette a nõ fiát.

A 79 éves T. Mihály féltékenységi rohamában csaknem halálra késelte párját, a 80 éves Rózsika nénit Budakalászon. Ezután a férfi leült a vérző asszony mellé, higgadtan felhívta annak fiát, és közölte: megkéselte az édesanyját. Az idős asszonyhoz a fia hívott mentőket, életveszélyes állapotban szállították kórházba: nyakán és karjain is több vágásból ömlött a vér.

 

A budakalásziakat megdöbbentette, mire vetemedett a férfi, bár azt mindig is tudták, hogy agresszív típus, aki nem veti meg az alkoholt - ilyenkor pedig még durvábbá vált.

Miska rettenetesen féltékeny típus volt, szerintem valami hasonlón veszhettek össze

– mondta a Blikknek Rózsika néni barátnője.

Néhány ismerős úgy tudja, hogy az idős férfi attól sem rettent vissza, hogy visszatartsa gyógyszereit Rózsikától, ha épp olyan kedve volt. Mihály kegyetlen természete nyílt titok volt: állítólag előfordult, hogy dühében kiöntötte az élettársa által vásárolt mosószert, mert attól félt, hogy meg akarja mérgezni őt.

Rózsika néni állapota már stabil. T. Mihályt a rendőrök előállították, emberölés kísérlete miatt indítottak nyomozást ellene.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!