6 éve

Ezrek vadásszák ezt a kegyetlen józsefvárosi férfit!

Az ismeretlen elkövetõ két Fülöp-szigeteki férfit próbált meg kirabolni a Bethlen Gábor utcában. Dulakodás közben egyikük életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Nagy erőkkel keresi a rendőrség azt az agresszív férfit, aki május 10-én rátámadt két külföldi állampolgárra a Bethlen Gábor utcában, hogy kirabolja őket. A Fülöp-szigeteki áldozatok dulakodni kezdtek a tettessel, az incidens során egyikük életveszélyes sérüléseket szenvedett - írja a police.hu.

Az elkövetőnek sikerült elmenekülnie a helyszínről, azóta ismeretlen helyen tartózkodik. Személyleírásából kiderül, hogy 25-30 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, vékony testalkatú.

Az egyik budapesti aluljáró térfigyelő kamerája egy felvételt is készített az illetőről.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztálya kéri, hogy aki a felvételeken látható férfit felismeri, tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, a bűnügyi számra hivatkozva – névtelensége megőrzése mellett – tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es "Telefontanú" zöldszámon, vagy hívja a 107-es, a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!