Létrehozva: 2016.05.27.

Ezért vadásznak a szcientológusok az iskolákban is!

Életveszélyes, kamu drogelvonó kúrát ajánlanak, közben sok millió forinttal leveszik a szerencsétlen áldozatokat. Ha kell, bankkölcsönt is szereznek!

A Szcientológiai Egyház igyekszik jól álcázni magát. Nemes célok, drogellenes mozgalom mögé bújik, hogy aztán a bepalizott kábítószereseket sok millió forintra levegye.

Ezért járják az iskolákat, például a Drogmaratonnal, hogy aztán lehetőleg minél több szenvedélybetegnek kínálhassák fel sok millióért a "megoldást". Ha nincs pénze a szerencsétlen áldozatnak, arra ösztönzik, hogy vegyen fel kölcsönt, mindenféle trükkös megoldás érdekli őket.

A  drogelvonó "módszer" tudományosan nem igazolt, semmiféle hivatalos pecsét nincs rajta, arra hivatott magyar szakemberek, hivatalok sosem látták. Kamu az egész... Mindössze a szcientológia "Atyjára" a kétes hírű Ron L. Hubbardra hivatkoznak, mint valamiféle földönkívüli istenségre. Mindenféle tudománytalan és zavaros maszlaggal kábítják a kiszemelt áldozatokat. Ráadásul módszerük jó néhány eleme akár életveszélyesnek is mondható.

 Kamubirodalmat építettek, hogy elfedjék a lényeget!

Felelősségünk teljes tudatában állítjuk mindezt, alaposan feltérképeztük a szcientológusok magyarországi "boszorkánykonyháit".

Jártunk iskolai drogmaratonon, magunkat kábítószeresnek kiadva bejelentkeztünk drogelvonó kamutanfolyamokra, végighallgattuk, mit kaphatunk potom 4 millió 400 ezer(!) forintért

A Drogmaraton oroszlányi állomásán a %RIPOST% tudósítója arról kérdezte a helyszínen lévő  ügyvezető-helyettest, Péter Melindát, mit ajánl, ha esetleg már megtörtént a baj és a gyerek drogozni kezdett.

"Tudunk rá megoldást, van egy bentlakásos intézményünk Nógrád megyében, távol a fővárostól, hogy ne lehessen megszökni" - súgja meg bizalmasan.

Kaptunk a lehetőségen, és gondosan utánanéztünk. Hamar kiderült, hogy állami támogatással(!) felújított falusi "vendégfogadó" a horogra akadt drogosok gyűjtőhelye. A nógrádi Garábon üzemel a szerencsétlen áldozatokat levevő trükkös "elvonó".

  Kiadtuk magunkat kábítósnak

Természetesen bejelentkeztünk mint  a lehetőséggel élni kívánó kábítószerfüggő betegek, akik akár  4 milliót is hajlandók fizetni azért, hogy a derék szcientológusok  kigyógyítsák őket.

A honlapon található elérhetőséget tárcsáztuk,  és már másnapra meghívást is kaptunk a festői Nógrád megyei faluba, Garábra! Láthatóan fél pillanatot sem teketóriáznak, ha úgy érzik, megfelelő hal akadt a horogra. A %RIPOST% újságírója és fotósa tehát naiv drogosnak adta ki magát.

Így kábítanak

Az apró településen mindössze egy árva tábla jelzi, hogy a szcientológusok birodalmában járunk, s hogy az erdőbe vezető földút végén vár majd ránk az új élet.

Le kell adni az igazolványokat!

A patakokkal körbezárt, falusi kúriának tűnő drogelvonón egyenesen Ferencz Marcsi, a Narconon  (ez is egy fedőszerve Ron L. Hubbard elvakult híveinek) vezetője fogadja "új áldozatait". Nyomban zúdulnak ránk az elképesztőbbnél elképesztőbb információk.

Legelőször is, hogy

ha részt veszünk a programon, első lépésként egy borítékba kell zárnunk a személyi igazolványunkat, a lakcím- és adókártyánkat, és azt le kell adnunk. Magyarán: így is szeretnének "fogva tartani"...

 

Marcsi tájékoztatása szerint fotós kollégánk drogelvonóját ő maga fogja irányítani és felügyelni,  miközben még azt sem titkolja, hogy  semmilyen orvosi, egészségügyi végzettséggel nem rendelkezik. Csupán Ron L. Hubbard zavaros tanaival vértezte fel magát, de úgy tűnik, 4 millióért ennyi is elég...

Mondja a leckét, látszik, hogy bemagolta

"Mi vagyunk azok, akik nem alkalmazunk gyógyszereket a drogelvonás során. Először leszoktatjuk a szerről, ez drogbetegeknél egy hét, alkoholistáknál általában összesen csak két hétig tart.

Ezt követi egy fantasztikus méregtelenítő program, egy szauna- programmal, aminek során az ember testének zsírszöveteiben elraktározódott méreganyagok eltávoznak, eközben csak vitaminokat (főként niacint) és ásványi anyagokat alkalmazunk"

- sorolja  a program elejét, ami egy az egyben megegyezik a szcientológus könyvekben leírt méregtelenítő kúrával. Hubbard Tiszta test, tiszta elme című könyve részletesen leírja mindazt, amit itt, Nógrád megyében élőszóban is előadnak.

Igyekszünk odaadó és naiv képet vágni, miközben látjuk a szemükön, mennyire boldogok, hogy kétszer 4 millió 400 ezres palimadarakat fogtak.

Nem titkolják,   a módszer ijesztő lényege az, hogy egy ember egy héten át minden napját a szaunában töltse, a hét végére elérve azt, hogy már öt teljes órát bírjon ki a forró helyiségben! 4 millióért (pontosan 4 millió 400 ezerért) fejenként kicsit drágának tűnik a szauna, nem beszélve arról, hogy ennyi szaunázás akár életveszélyes is lehet...

 

Majd később láthatja orvos...

Ezután még rövid tanfolyamok következnek, kommunikáció és etika.

"Rá fogsz jönni, kik az igazi barátaid!"

- mondja szinte fenyegetően Marcsi,  amikor arról kérdezzük, hogy ugye orvosi papírok nélkül nem kezdenek el semmilyen méregtelenítést vagy elvonót. De azért gyorsan visszakérdez: "Van valamilyen egészségügyi problémád?"

A fotós kolléga annyit válaszol, nem tudja, de hát biztosan, hiszen mint említette, több mint egy évtizede drogozik.

"Úgy szoktuk megoldani, ha tényleg nincs valakinek baja, elkezdi a programot, és majd később látja orvos, de ha például migrénes fejfájása van, vagy úgy érzi, szorít a mája, elküldjük vizsgálatra" - hangzik a nem túl biztató válasz.

Az is kiderül, hogy a drogelvonó során a több mint egy évtizede drogozó páciensre, akin az elvonás során bármilyen aggasztó tünet megjelenhet (alkoholistáknál például az elvonás során akár halálos kimenetelű delírium tremens is kialakulhat), orvos helyett maga Marcsi fog felügyelni. Mindenesetre biztató...

 

Sok milliót akarnak cserébe...

Marcsi nem teketóriázik, kimondja a számot, amitől majdnem hanyatt esünk.

A drogelvonó ára 4 millió 400 ezer forint,

ezért cserébe 4 hónap időtartam alatt egy hét elvonás, egy hét méregtelenítés, majd tanfolyamok járnak. Más is van azonban. "Szeretnénk, ha hoznál alkalmi ruhát magaddal, szoktak programok is lenni, például

eljönnek a Narconon baráti társaság tagjai, akik vállalkozók!"

- figyelmeztet Marcsi, egyértelművé téve: Garábon egyáltalán nem foglalkoznak a beteg személyiségi jogaival, vagy betegjogi védelmével.  S hogy miért jönnek és kik ezek a titokzatos  vállalkozók? Erről majd legközelebb...

(Folytatása következik)

 

 

 

 

origo.hu

eva murati a bajnokok ligája szexi háziasszonya

ripost.hu

Ők azok a szerencsés csillagjegyek - nekik hozza el a szerelmet az idei nyár, a főboszorkány szerint

borsonline.hu

Egy ország hőköl ma hátra: az éjjel meggyilkolták a csodálatos színészt

magyarnemzet.hu

Az orosz légierő az ukrán egységeken tartott elrettentő demonstrációt + videó

metropol.hu

Házasság első látásra: hiába a tagadás, ezen bukott le a műsor két sztárja

hirtv.hu

Elrettentő demonstrációt tartott az orosz légierő az ukrán egységeken + videó

ripost.hu

Ezt kell most tenned a paradicsommal, ha bőséges termést szeretnél

mindmegette.hu

Vége a vitának: tiltólistás édességek térnek vissza a Lidlbe

ripost.hu

Most jött a hír: tömegkarambol történt, ezekben a percekben is mentenek

ripost.hu

Tarol a hűtős lángos, ilyen finomat rég ettél!

ripost.hu

Ellepték a kerted a csigák? Így inthetsz búcsút nekik nyomban

ripost.hu

Ezt nem láttuk jönni: száguld felénk, pillanatok alatt lecsap az ítéletidő

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

NÍNÓ

Brutális baleset az M1-esen: most mentenek, több kilométeres a dugó!

NÍNÓ

Szívszorító fotók jöttek: 22 éves férfi halt szörnyet az úton, rommá tört a kocsi

NÍNÓ

Mentőhelikoptert riasztottak, gyerekeket gázolt egy autós a főzőversenyen

NÍNÓ

Tragédia lett a reggeli buszbalesetből: két ember meghalt

NÍNÓ

Teljes útzár: buszbaleset történt, ezekben a percekben is tart a mentés

NÍNÓ

Hatalmas baleset Heves vármegyében, több mentő és mentőhelikopter a helyszínen

NÍNÓ

Megrázó felvétel: senki sem volt bekötve, negyvenes férfi halt meg Győrújfalun

NÍNÓ

Most jött a hír: tömegkarambol történt, ezekben a percekben is mentenek