6 éve

Búcsúlevelet hagyott hátra, majd elindult meghalni a budapesti férfi

A 27 éves budapesti fiatalember a napokban határozta el, hogy véget vet életének. Családjának búcsúlevelet írt, nyugtatókat szedett be és sört ivott rá, majd a XI. kerületi Angyalka utca melletti bokros területre ment.

Szerző Brenner Balázs

Csütörtök délután bukkantak arra a budapesti férfire, aki öngyilkossági szándékkal ment egy bokros, elhagyatott területre még szerdán. Nagyon rossz állapotban találták meg a mentőcsapatok alig egy órás keresés után, a Velvet információi szerint búcsúlevelet is írt a családjának, mielőtt nyugtató tablettákra ivott alkoholt.

Csütörtök délután riasztottak minket, a társunk nyomkereső kutyájával hamar a helyszínre ért, és megkezdte a keresést. A kutya egy bozótos területre vezette a gazdáját, ahol sűrű, nehezen járható volt a növényzet. Egyszer csak hangokat és kiabálást hallottunk a bokros rész túloldaláról. A domb aljáról keresőlánc indult, majd egy rendőr találta meg a férfit 

– mondta a portáénak Wolf Ildikó, a Kare Keresőkutyás Szolgálat vezetője, hozzátéve: a mentés igazi csapatmunka volt. A 27 éves fiatalembert a mentők a helyszínen ellátták, majd kórházba vitték.

 

Szerző Brenner Balázs

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!