6 éve

A neten keresi testvére halálának szemtanúit a gyászoló nő!

A kétségbeesett asszony a Facebookon osztotta meg a felhívást, miszerint egy halálos ajkai motorbaleset szemtanúi után kutatnak. Mindent megtenne, hogy megtalálja testvére halálának felelõseit...

A helyszínen szörnyethalt az a férfi, aki április 15-én motorjával belerohant egy autóba a 8-as számú főút egyik kereszteződésében. Az ütközés akkora erejű volt, hogy az áldozat a kerítésnek csapódott. Életét már nem lehet megmenteni.

Gyászoló testvére a Facebookon osztotta meg a felhívást, miszerint az ajkai rendőrség nagy erőkkel keresi a baleset szemtanúit.

"A rendelkezésre álló adatok szerint eddig ismeretlen személyek április 15-én 16 óra 55 perc körül az általuk vezetett, ismeretlen forgalmi rendszámú, ezüst (szürke) színű kombi jellegű személygépkocsival Ajka irányából Magyarpolány irányába, illetve egy fehér színű, sedan-jellegű személygépkocsival Magyarpolány felől Ajka irányába közlekedtek a 8-as számú főút és Ajka-Bakonygyepes, Fő út kereszteződésében."

Így szól a hivatalos közlemény, az összeroppant asszony pedig mindent megtenne, hogy megtalálják testvére halálának felelőseit.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!