6 éve

Női holttestre bukkantak egy dunántúli szántóföldön!

Egy középkorú nõ holttestét találta meg egy traktoros gazda a saját szántóföldjén, Töltéstava közelében. Egyelõre nem tudni, mi történhetett a szerencsétlenül járt asszonnyal, mikor következett be a halála.

Mezőgazdasági munka közben talált rá egy élettelen testre egy dunántúli gazda, a Győr-Moson-Sopron megyei Töltéstava közelében. A hölgy holttestét traktorozáskor találta meg a szántóföldön. A Kisalföld úgy tudja, hogy a hölgy a táplánypusztai otthon gondozottja volt.

Két hete, hogy a hölgyet láttam a polgármesteri hivatalunk közelében. Erre fel is hívtam a táplánypusztai gondozottakat szállító sofőr figyelmét. Úgy tudom, az otthon lakói fogorvosi kezelésre érkeztek a településre

- mondta Sándor Károly, Töltéstava polgármestere.

Egyelőre nem tudni, mi történhetett a szerencsétlenül járt asszonnyal, ahogy azt sem, mikor következett be a halála. A rendőrség és az orvosszakértő elsődleges vizsgálata szerint az idegen- és az önkezűség egyaránt kizárható, azaz

gyilkosság és öngyilkosság után sem nyomoznak.

Kérdés az is, hogy ha baleset áldozata lett a nő, hogyan történhetett a tragédia. Egyelőre közigazgatási eljárás keretén belül vizsgálják az ügyet.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!