6 éve

Öngyilkosságon gondolkozott a kukoricába fulladt fiú apja

Belerokkan az önmarcangolásba a tragikus balesetben elhunyt Deniel édesapja, Csiki Zsolt. Felelõsnek érzi magát, amiért kisfia megfulladt a kukoricafeldolgozóban.

Szerző The_M

Ahogy arról a %RIPOST% is beszámolt, szörnyű tragédia történt egy kukoricafeldolgozóban. A kilencéves Denielt több mázsa kukorica temette maga alá játék közben apja munkahelyén. Segíteni pedig már nem tudtak rajta, és megfulladt a kukoricaszemek alatt.

Az apa, Csiki Zsolt teljesen érthetően összeroppant a gyásztól. Magát hibáztatja a tragédiáért. Ugyan nem ő engedte meg fiának, hogy a kukoricahalom tetején csúszdázzon, de nem szólt rá elég erélyesen, hogy hagyja abba. Úgy érzi, ha szigorúbb, akkor Deni ma is élne. A szörnyűség után egész nap az járt a fejében, hogy a megöli magát, és a gyereke után megy. De azóta is nyugtatóinjekciókkal kezelik - írja a Blikk.

A rendőrség közben nyomozást indított foglalkozás köré­ben elkövetett, halált okozó gondatlan veszélyeztetés miatt. Ugyanis valakinek felelnie kell azért, hogy Deniel bejuthatott a telepre.

Szerző The_M

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!