Létrehozva: 2015.05.29.

Saját családját is kifosztotta karcagi Marcsika!

Sikkasztott. Rengeteget. Milliárdokat. Ráadásul most kiderült, hogy saját unokaöccsét is behúzta a csõbe, aki állítja, Marcsika az utolsó pillanatig hülyítette õt is.

Családját vágta át!

A napokban kiderült, saját családjával is hazárdjátékot játszott a "karcagi Marcsikaként" elhíresült sikkasztó. Dobrai Imrét, aki évek óta bízta nagynénjére pénzét ugyanúgy átverte, mint másokat, pedig nagyon jó viszonyban voltak. Többször voltak közösen nyaralni – Marcsika cége, a Kun Mediátor eredetileg ugyanis utazási irodaként működött –, rengeteg időt töltöttek együtt. A férfi elmondása szerint  az asszony még akkor sem akart rajta segíteni, mikor már tudhatta, hogy nagy baj lesz.

Sok pénzünk volt nála, milliós nagyságrendű összegben. Az egész család megtakarítása, amiért évekig küzdöttünk.

 

Hat évig nem is volt semmi baj, szépen fialt a pénz és minden rendben volt, de aztán jöttek a rémhírek, én pedig lépni akartam, de nem engedett! Gusztustalan dolognak tartom, amit az ügyfelekkel tett, mi pedig ráadásul még a szűk családjához is tartozunk. Mikor korábban kértem, hogy adja ki a pénzt, nyugtatgatott és azt ígérte, hogy majd a jövő héten és ne aggódjak, minden rendben lesz, aztán egyszer csak eltűnt. Átverve, kihasználva éreztem magam!" - nyilatkozta a férfi a Ripostnak.

Imre családját bántják a helyiek

A károsult unokaöccs azt is elárulta, a karcagiak teljesen félreértik a helyzetet, hiszen az ő édesapját vádolják és bántják a történtek miatt. Sokan összetévesztik ugyanis Sándorral, aki a szökésben lévő asszony férje, noha ő sem tehet semmiről.

Nagyon fáj, hogy hetek óta nem élhetünk nyugalomban Marcsi miatt. Édesapámat veszik elő a helyiek, aki semmiről sem tehet, mert sokan összetévesztik szegény nagybátyámmal, Sanyival. Pedig egyedül ő az, akiről elhiszem, hogy olyan ártatlan az ügyben, mint én magam. Semmiről sem tudtunk és csúfosan átvertek minket.

 

Korábban napi kapcsolatban voltak

Imre szerint azonban az ügy itt még egy csavart vesz, hiszen nem elég, hogy Marcsi titkolózott korábban, lányait is nyakig sárosnak tartja. "A család többi tagja elköltözött Karcagról, a napi kapcsolat megszakadt, sőt azóta szóba sem állnak velünk. Mintha mi tehetnénk az egészről.

Azt gondolom, nem véletlenül alakult így, a lányok valamit titkolnak. Mostanra egyébként kezdem azt hinni, tudhattak arról, hogy közeleg a baj, s azzal is tisztában voltak, hogy a nagynéném hosszú időre el fog tűnni.

Nem értem, hogy lökhette el ennyire magtól a családját. Imádta az unokáit és a lányait is, nem tudom elhinni, hogy nem készítette fel őket." - vázolta a helyzetet a károsult férfi.

Ha pedig valaki nem tudná, mi is pontosan Dorbrainé Marcsika bűne, annak most jöjjön egy rövid összegzés. Az asszony a Kun Mediátor Kft. tulajdonosa, aki több ezer ügyfelének pénzével – ami a jelek szerint többmilliárd forintra rúg – már hónapok óta szökésben van. Hogy hol, arról csak találgatnak, de Mexikó és Ausztrália is szóba jött már. Az asszony az Interpol körözési listáján hetekkel ezelőtt a második helyen állt.

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ha önnél is lapul egy a padláson, akkor milliomos - érdemes alaposan körülnézni

origo.hu

Letartóztatták a bőnyi diáklányt, aki megkéselte osztálytársát

life.hu

A legszebb női főszerep - Müller Péter írása az anyaságról

hirtv.hu

Bayer Zsolt: Gazember a családban

ripost.hu

Rettenetes dolog történt Tóth Gabival, figyelmeztetést adott ki az énekesnő

magyarnemzet.hu

Szoboszlai Dominiknek megüzenték, mire számíthat Klopp távozása után

origo.hu

Itt a kemény orosz válasz Amerika újabb háborús lépésére

travelo.hu

Terjedelmes kígyó tévedt a népszerű bicikliútra

ripost.hu

Kiderült, együtt maradt-e a Házasság első látásra kedvenc házaspárja

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

Éveket fiatalít, ha ilyen hajat csináltatsz magadnak

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

NÍNÓ

Szörnyű tragédia történt hajnalban Soroksáron

NÍNÓ

Elesett Budapest, baj van az egyik legforgalmasabb úton

NÍNÓ

Most érkezett: dráma Budapesten, hajtóvadászatot indított a rendőrség

NÍNÓ

Közleményt adtak ki a bőnyi általános iskolában történt késelésről

NÍNÓ

Most jött: vonatbaleset történt Magyarországon, egy utas élet-halál közé került

NÍNÓ

Fotókon a dráma a Szabadság hídon

NÍNÓ

Most jött: dráma a Szabadság hídon, nagy erőkkel vonultak ki a hatóságok

NÍNÓ

Akkora baleset történt a magyarországi halálúton, teljesen lezárták