Titkos atomtengeralattjáró bázison forgatott pornót a tengerész hadnagy, durva büntetésre számíthat

A 29 éves hadnagy felettesi attól tartanak, hogy külföldi zsarolás áll a titkos bázison forgatott filmek hátterében.

A hétvégén őrizetbe vették a Brit Királyi Haditengerészet (Royal Navy) egyik hadnagyát, akit azzal gyanúsítanak, hogy több pornóvideót is készített a szeretőjével egy szupertitkos atomtengeralattjáró bázison – írja a The Sun internetes kiadása.

Az ügy első számú gyanúsítottja a 29 éves Claire Jenkins, aki a fizetős rajongói oldalán tett közzé pornóvideókat álnéven. A felvételek elkészítésében a hadnagy szeretője, Liam Doddington segített, aki legtöbbször csak a kamerát kezelte, de volt alkalom, amikor ő is beszállt a buliba. Mindezzel talán nem is lett volna gond, csakhogy a házi készítésű felnőttfilmek egy részét a Skócia nyugati részén található HMNB Clyde atomtengeralattjáró bázison forgatták le.

Nem tudni, hogy az előfizetős pornófilmek miként láttak napvilágot, de vélhetően egy titkosszolgálati átvilágítás során bukott le a felelőtlen páros. A haditengerészet azonnal vizsgálatot rendelt el az üggyel kapcsolatban, ugyanis félő, hogy külföldi ügynökök zsarolják a történet két főszereplőjét.

„A parancsnokok nem hittek a szemüknek. Ez az eset számos nemzetbiztonsági kockázattal járhat”

- fogalmazott a Sunnak egy ügyhöz közeli forrás, aki azt is elárulta, hogy minden tengerésznek szigorú ellenőrzésen kell átesnie, mielőtt munkát vállalna a támaszponton.

Claire Jenkins egyébként a HMS Artful (S121) nevű atommeghajtású tengeralattjáró hangtompító burkolatáért és a Tomahawk cirkálórakéták karbantartásáért felelt.

Claire Jenkins Cally Taylor álnéven tett közzé tartalmakat a pornós oldalán.

A már törölt pornós rajongói oldalán JankinsCally Taylor” álnéven tett közzé tartalmakat. A leírás szerint a 29 éves nő unalmas munkát végez, de imád pajkos és színes lenni. „A pajkos személyiségem bajba sodorhat, de az izgalmas érzés, amikor ezt csinálom, hihetetlenül feltüzel” – írta az oldalon a hadnagy, aki mindent beismert a hétvégén tartott meghallgatásán.

Az ügyhöz közeli forrás azt mondta a Sunnak, hogy még javában folyik a vizsgálat az üggyel kapcsolatban, ezért nem szeretné kommentálni a lehetséges kimeneteleket. Egy szakértő azonban úgy fogalmazott, hogy Jankins hadbíróság elé fog kerülni, és jó eséllyel letöltendő börtönbüntetést kap majd.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!