Meztelen fotókat küld magáról a szexi Instagram-modell mindenkinek, aki megteszi ezt az apróságot

Sajnos csak az amerikai választópolgárok élhetnek a szőke szépség felajánlásával...

Az Amerikai Egyesült Államok elnökválasztási lázban ég. A tengeren túli országban mindenki aktívan kampányol valamelyik elnökjelölt mellett, aki befolyásolni tudja az emberek döntését abban, hogy ki mellé húzzák az ikszet az egy hónap múlva esedékes voksoláson.

Nemrég Tana Mongeau Instagram-modell is fejest ugrott a elnökválasztási őrületbe, méghozzá a Demokrata Párt oldalán. A szőke szépség ugyanis azt ígérte, hogy meztelen fotókat küld magáról azoknak, akik Joe Bidenre szavaznak november harmadikán – írja az Independent

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

putting Jordan’s brand new office to good use in my @loungeunderwear

tana mongeau (@tanamongeau) által megosztott bejegyzés,

„Ha küldesz nekem egy bizonyító erejű képet arról, hogy Bidenre szavaztál, akkor ingyen küldök neked egy meztelen fotót magamról” – fogalmazott Mongeau az egyik bikinis Instagram-fotója leírásában. A bejegyzésbe szövegébe belekerült a #bootyforbiden, azaz magyarra fordítva: „popsi Bidennek” hastag is.

Az Instagram-modell saját bevallása szerint körülbelül tízezer korai szavazó (aki már leadta a szavazatát) kereste meg az elmúlt 24 órában, hogy pucér képeket kérjen tőle.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

do u ever think i would wake up? self tan? shave? contour my tits? do my hair and makeup? cover my tracks? and lay in bed like this? WITHOUT GETTING PAID? USE CODE ‘TANA10’ on all @loungeunderwear #ad

tana mongeau (@tanamongeau) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés leírásán egyébként nemrég módosította a szőke modell. Az új szöveg szerint „nincs szüksége senkinek sem az ő meztelen fotójához ahhoz, hogy felemelje a popsiját és elmenjen szavazni.”

Mongeau vélhetően azért döntött a szöveg változtatása mellett, mert többen is szóvá tették a komment-szekcióban, hogy Amerikában bűncselekménynek minősül ellenszolgáltatásért cserébe arra kérni valakit, hogy egy adott jelöltre szavazzon.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

i need a tropical bitch

tana mongeau (@tanamongeau) által megosztott bejegyzés,

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!