Anyaszült meztelenül buzdítanak szavazásra hollywoodi szupersztárok – videó!

A celebek valamiféle tájékoztató kampánynak szánták az akciójukat, de az amerikaiak többsége inkább kínjában röhög az egészen...

Az Egyesült Államok elnökválasztási lázban ég, emiatt pedig egyre több befolyással rendelkező híresség és politikus buzdítja szavazásra az amerikai választópolgárokat. Így tett például egy maroknyi A-listás hollywoodi celeb is, akik egy minap megjelent videóban anyaszült meztelenül magyarázzák el a 18. életévüket betöltött amerikaiaknak, hogyan kell annak rendje és módja szerint feladni postai úton a levélszavazatokat.

Az „Ezeknek a Pucér Celebeknek Van Egy Fontos Üzenete a Szavazóknak” című videóban felbukkan Sarah Silverman, Chris Rock, Tiffany Haddish, Amy Schumer, Chelsea Handler, Josh Gadd, Mark Ruffalo, Kerry Washington és Naomi Campbell is. Mindannyian pucéran...

A videóban a sztárok szájbarágósan magyarázzák el a levélszavazás menetét. Például mindenkit arra kérnek, hogy pontosan kövesse a szavazólapon feltüntetett instrukciókat, mert ennek hiányában simán érvényteleníthetik a szavazatát. Külön kihangsúlyozzák Pennsylvania államot, ahol a szavazócédulát két borítékba is bele kell tenni, máskülönben a szavazat „pucér szavazatnak” (naked ballot), tehát érvénytelen szavazatnak számít. (Innen a sztárok zseniális meztelenkedős ötlete.)

A közel 2 perces szösszenetet vélhetően valamiféle tájékoztató videónak szánták a celebek, de valójában annyira infantilisra sikerült az egész, hogy az amerikaiak inkább kínjukban röhögnek rajta. Ez onnan is látszik, hogy YouTube-értékelések alapján mindösszesen 750 felhasználó lájkolta a tartalmat, ezzel szemben viszont több, mint 1500-an diszlájkolták.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!