Hoppá, pornózni kezdett a híres amerikai színésznő!

A vörös hajú színésznő úgy döntött, hogy a hollywoodi karrier után a felnőttfilmes szakmában is maradandót szeretne alkotni.

Szerző Gaál József

Maitland Ward amerikai színésznő maga mögött hagyta filmes karrierjét, hogy szerencsét próbáljon a pornóiparban. A 42 éves vörös hajú démon első felnőttfilmes alkotása – ami a DRIVE címet kapta – szeptember 4-én debütál. A pornót forgalmazó produkciós cég hivatalos előzetese szerint egy hármas jelentre lehet számítani, 2 hölgy 1 férfi felállásban.

Maitland Wardet először a Gazdagok és szépek című sorozatnak hála ismerhette meg a nagyközönség, de az igazi hírnevet A kis gézengúz nevű tinisorozat hozta meg számára. Ezen felül szerepelt Házi barkács és az Egy kapcsolat szabályai című sorozatokban, de olyan filmekben is feltűnt, mint a Feketék fehéren.

A karrierváltásról Maitland annyit mondott az amerikai sajtónak, hogy már egy ideje szemezett a pornóiparral, csak eddig a pillanatig túl félénknek érezte magát a dologhoz. A végső elhatározásra akkor jutott, amikor elolvasta a hamarosan debütáló pornójának forgatókönyvét, és rájött, hogy a felnőttfilmezés ma már szigorú szakmai szempontok szerint történik, komoly színészekkel.

Szerző Gaál József

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!