Videóra vették: a Tescóban elégítette ki párját a fiatal

A páros nem zavartatta magát, most mindenki az õ szexvideójukon csámcsog.

Az egész világ a 19 éves Caitlyn Kirby szexvideóján csámcsog. Az élete teljesen felborult, miután elterjedt az interneten egy videó, amin a munkahelyén félreérthetetlen dolgokat művel az egyik kollégájával, a 35 éves Neville Foxszal.

Kirby a pékséget vezette az Anglia délkeleti partján fekvő kisváros, Stalham Tesco-áruházában. Foxot nemrég nevezték ki ugyanoda termékmenedzsernek. Néhány hétig flörtölgettek egymással, de nem történt közöttük semmi. Leginkább azért, mert a lány tudta, hogy a férfinek van egy 54 éves párja. Aznap este Fox azonban azt hazudta Kirbynek, hogy már szakítottak.

„Péntek este hét óra volt, én akkor fejeztem be a munkát, de neki volt még valami dolga. A semmiből történt meg. Õ tette meg az első lépést, de én belementem játékba. Egy őrülten forgó spirálba kerültünk, elveszítettük a kontrollt. Ami ezután történt, azt az egész világ láthatta. Idősebb nálam, jobban kellett volna tudnia, hogy ennek nem lesz jó vége, de nekem is tudnom kellett volna. A legjobban Neville partnerét sajnálom, biztosan szörnyű lehet neki. De Neville azt mondta nekem, hogy szakítottak.”

A felhevült párt néhány fiatal srác vette videóra, akik épp az iroda ablaka előtt sétáltak el. Azonnal feltöltötték a videót a WhatsAppra, ahol futótűzként terjedt, majd megjelent az összes közösségi hálózaton.  Caitlyn hétfőn mit sem sejtve ment be dolgozni, de rögtön érezte, hogy valami nem stimmel, a kollégái összesúgtak a háta mögött. Aztán a műszakja vége előtt valaki megmutatta a lánynak a videót.

A cég vezetése közölte a lánnyal és a férfivel, hogy belső vizsgálatot indítanak az ügyben, de Caitlyn ezt már nem várta meg, azonnal beadta a felmondását. Azt mondja, nem tudott volna többé a munkatársai szemébe nézni. A lánynak összes közösségi portálról törölnie kellett magát, mert gyalázkodó üzenetek százait kapta, illetve kamaszfiúk ajánlatait.

A családja sem vette könnyedén a botrányt. A szülei szemében mindig Caitlyn volt a jó lány. A nővérével pedig azért lett feszült Caitlyn viszonya, mert a testvére megirigyelte tőle a hirtelen jött hírnevet.

Caitlyn Kirby mindenkitől bocsánatot kért. Először Fox partnerétől, majd a cégtől is, ahol 16 éves kora óta dolgozott.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!