NAPI UFÓ

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.08.01.

UFO-k miatt tört ki pánik a tengerparton, sokkot kapott egy turistacsoport

Nem mindenki számít arra, hogy ilyen rejtélyes eseménynek lesz szemtanúja nyaralás közben.

Amikor valaki egy napfényes ibizai nyaralásról álmodozik valószínűleg eszébe sem jut, hogy megrázó vagy épp rejtélyes természetfeletti jelenségben lesz része. 

 

Egy turistacsoport mégis izgalomba jött, miután az idilli spanyolországi kirándulásuk alatt lefilmeztek egy UFO-t. A zavarba ejtő jelenségről készült felvételek a héten kerültek napvilágra Pubity Instagramján. S nemcsak azonnal végig söpört a közösségi médiában, de nagy port is kavart maga körül. 

A felvételen az látható, hogy többen is sziklán nézelődnek, majd egy fiatal lány hirtelen felugrik és a szikla széléhez rohan és mutogatni kezd, majd pillanatok belül kitört a pánik. Többen riadtan, de akadtak olyanok is, akik lélegzet visszafojtva figyeltek fel egy rejtélyes jelenségre a Hold mellett. A kamera egy homályos foltként tudta értelmi azt, ami akkor elszáguldott az égen, és ahogy a fókusz élesedett, a tárgy elszállt, nyomtalanul eltűnt a látótérből. 

„Valószínűleg csak egy drón” – jelentette ki egy szkeptikus. 

„Tesó, az UFO bevett egy tablettát Ibizán” - tette hozzá viccelődve egy másik. 

A Mallorca Bulletin szerint nem ez az első eset, hogy UFO-t észleltek a régióban. Hihetetlen, de Sóller - Mallorca szomszéd városa - állítólag az 1970-es és 1990-es évek között az UFO-észlelések egyik melegágya volt.

(VIA)

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek