Létrehozva: 2024.07.07.

Tűzbe jöttek az ufóhívők a Google fotója láttán

Az interneten elérhető felvétel kapcsán azonnal beindultak a találgatások.

Az utóbbi időben jelentősen megnőtt az UFO-megfigyelések száma. Nemrégiben fényes nappal az autópályán jelent meg egy azonosítatlan tárgy.

Az UFO-k rejtőzködhettek, de egy fotó leleplezte őket.
Furcsa dolgot rögzített a Google térkép kamerája (Fotó: vchal – Képünk illusztráció)

Ezúttal most gy újabb furcsa jelenség tartotta izgalomba a földönkívüliekért rajongó embereket. Azt hitték ugyanis, hogy egy ufóra bukkantak, amit a Google örökített meg. A titokzatos járművet 2024-es keltezésű műholdfelvételeken látták,melyek a kaliforniai Port Hueneme amerikai haditengerészeti bázis melletti kikötőről készültek. Azonnal beindultak a találgatások, hogy mi lehet az ufóra emlékeztető eszköz a Google térképén.

Ám épp csak belemelegedtek volna az összeesküvés-elméletek gyártói, kiderült az igazság. A jármű az amerikai hadsereg Manta Ray prototípusa, ami egy személyzet nélküli víz alatti jármű (UUV). A gyártó Northrop Grumman által épített járművet hosszú időtartamú tenger alatti küldetésekre tervezték.

A vállalat bejelentette, hogy februárban és márciusban befejezték a teljes körű tesztelést Dél-Kalifornia partjainál. A Manta Rayt az amerikai védelmi minisztérium Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) programja keretében építették – számol be róla a Bors.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek