NAPI UFÓ

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.07.18.

Igazi rémálom: idegenek raboltak el egy járőröző rendőrt? Durva dolgokat élhetett át

Egy nemrég megjelent könyvben számoltak be az elképesztő eseményről.

Egy nemrégiben megjelent könyvben számoltak be arról az elképesztő esetről, amely még egy brit rendőrrel, Alan Godfreyjel történt meg. A kötet az Egyesült Királyság UFO-elrablásaival foglalkozik, így többek közt a rendőr állítólagos elragadásáról is beszámol, aki épp néhány elveszett tehén után kutatott, amikor hirtelen különös objektumra lett figyelmes az égbolton.

Ufó jelent meg Szolnok egén.
Elképesztő UFO-elrablásról érkezett beszámoló / Fotó: Fer Gregory (Illusztráció)

Godfrey a nyugat-lancashire-i Todmordenben járőrözött, amikor meglátta a feltételezett UFO-t: ezután rádión próbált meg segítséget kérni, ám az nem működött. Az ismeretlen eredetű repülő objektum eközben váratlanul eltűnt, majd ezt követően a rendőr hirtelen arra lett figyelmes, hogy több méterrel arrébb áll az úton, a csizmája megrongálódott, és különös, piros foltot fedezett fel a lábán. Godfrey akkor semmire sem emlékezett az előző 30 perc eseményeiből, a történteket később hipnotikus regresszió során tudta csak felidézni

Ekkor kiderült, hogy egy fénysugár elvakította őt, minek hatására elájult, és amikor felébredt, egy szobában találta magát, körülötte apró lényekkel, akik épp orvosi vizsgálatot végeztek rajta.

A könyv szerzője, Andy Russell egy podcast beszélgetés során számolt be erről az esetről, amelyet lenyűgözőnek talált. Hozzátette, hogy ő maga az 1980-as években kezdett el érdeklődni az UFO-k iránt, miután több észlelésben is része volt.

A 80-as évek elején volt pár UFO-észlelésem, és láttam néhány fekete, háromszög alakú járművet. Nagyon rendhagyó fényeket is megpillantottam az égen, és ez nagyon felkeltette az érdeklődésemet az egész jelenség iránt

- magyarázta el az író.

Godfrey, ma már nyugalmazott tiszt, még 2018-ban nyilatkozott a történtekkel kapcsolatban: akkor kijelentette, hogy a feltételezett elrablása valószínűleg csak álom volt, majd hozzátette, soha nem állított olyat, hogy idegenek rabolták volna el - írja a Daily Star.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek