NAPI UFÓ

Szerző Ripost

1 hónapja

Sokkoló, amit a tudósok állítanak: így üzennek a földönkívüliek

Egészen elképesztő teória látott napvilágot.

Szerző Ripost

Matthew Clement, a Carnegie Tudományos Kutatóintézet Föld- és Bolygókutató Laboratóriumának egyik munkatársa sokkoló tanulmányt hozott napvilágra! A tudós és csapata ugyanis attól retteg, hogy ha a földönkívüliek felveszik velünk a kapcsolatot, annak súlyos következményei lehetnek - írja a Daily Star.

Fotó: Pixabay (Képünk illusztráció!)

Clement azt állítja, hogy egy fejlett idegen civilizáció aszteroidákat lőhet holdakra és bolygókra, hogy átállítsa pályájukat, és figyelmeztessen bennünket jelenlétükre. Magyarul átrendezik az egész naprendszerünket.

„Meglehetősen biztosak vagyunk abban, hogy a naprendszer óriásbolygói jelentősen megmozdultak a kialakulásuk után. Már itt a Földön komoly munkálatok folynak arról, hogy egy másik kis objektum gravitációs lökéseivel egy aszteroidát közelebbi pályára tereljenek bányászat céljából. És  ugyanezt az elvet használjuk az űrhajók távolabbi pályára való átállásához is. Azonban évek milliói kellenek ahhoz, hogy egy aszteroida, vagy több aszteroida megmozgasson egy bolygót” – fogalmazott a kutató.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!