NAPI UFÓ

Szerző Ripost

2 hónapja

Kitálalt a volt amerikai katona: titkolják az emberek előtt az ufók létezését

A férfi komoly dolgokat állít az amerikai haditengerészetről.

Szerző Ripost

Igazán hajmeresztő dolgot állít az egykori tengerész, aki 2004-ben az amerikai USS Ronald Reagan hajóján szolgált. A férfi szemtanúja volt az egyik leghírhedtebb incidensnek, amelyről a haditengerészet nem hajlandó beszélni. A jelentések szerint a USS Ronald Reagan fedélzete körül egy „lángoló narancssárga folt” lebegett, ám a furcsa találkozás konkrét bizonyítékait „kitépték” a hivatalos hajónaplóból.

Fotó: Pixabay (Képünk illusztráció!)

"Emlékszem, az egyik tiszt a fedélzeten megparancsolta valakinek, hogy tépje ki a lapokat a fedélzeti naplóból. Számomra ez volt a legmeglepőbb, mert a haditengerészetnél mindig azt mondták, hogy bármit is írsz a hajónaplóba, az törvényes feljegyzésnek minősül, és tilos megsemmisíteni" - mesélte a férfi a Daily Starnak, aki biztos volt benne, hogy azon a napon nem egy ember által összerakott gépezetet látott.

Nem úgy mozgott, ahogyan más repülőgép. Manőverezett és gyorsabb volt, mint bármi, amit valaha láttam - mondta. A férfi tehát állítja, hogy a haditengerészet eltitkolja a megmagyarázhatatlan találkozásokat, s még mielőtt kitudódna, megsemmisítik a bizonyítékokat. 

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!