4 éve

Úgy fújja a sípot a brutálszexi Karolina, mint senki más a világon

A futballbíróké nem túl hálás szakma, könnyen célkeresztbe kerülhet, aki hibás döntést hoz. Karolina Bojarra legyel játékvezetõre viszont egész más ok miatt figyeltek fel a focirajongók

Szerző Gaál József

A lengyel sajtó már tavaly felfigyelt Karolina adottságaira: egy sportmagazin a 2016-os év legszebb játékvezetőjévé választotta. Akkor úgy fogalmaztak vele kapcsolatban, hogy miatta még a legunalmasabb mérkőzést is érdemes végignézni. A szexi játékvezető ráadásul szakmailag is nagyon rendben van: erényeit méltatják, nehéz szituációkban is profi és igazságos ítéleteket hoz.

Szívfájdalom nélkül osztja a sárga lapot

„Amikor mérkőzést vezetek, a játékosok gyakran próbálgatják a határaikat. Azt hiszik, hogy egy női bíró biztosan kevésbé veszi komolyan a mérkőzést. Ezek a fiúk nem és tévedhetnének nagyobbat: sose voltam elnéző, habozás nélkül kiállítom, akit ki kell”-nyilatkozta Karolina a lapnak, ahol azt is elárulta, nem egyszer fordult már elő vele, hogy a játékosok udvaroltak neki a mérkőzés közben.

„Figyelj csak szépségem, ezt most kegyetlenül beverem”

– idézte föl Karolina az egyik pikáns történetet, amikor egy focista odaszólt neki szabadrúgás előtt. A babaarcú lányról viszont lepattannak a hízelgő és kínos bókok egyaránt. Legtöbb esetben tudomást sem vesz azokról, akik próbálkoznak nála, hisz szíve már több mint 3 éve foglalt.

Még ilyet: ügyvéd és bíró egyszerre!

Karolina a futball mellett aktívan atletizál, valamint a híres krakkói Jagelló egyetemen jogot hallgat. A jövőben ügyvéd szeretne lenni, de hobbi szinten mindenképp maradna bíró is - a focipályákon.

Szerző Gaál József

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!