Nincs

Csalók élnek vissza Papp Lajos szívsebész hírnevével

A híres szívsebész videóit is arra használják fel, hogy megtévesszék a nyugdíjasokat, tudta meg a Ripost! A professzor visszautasítja, hogy bármilyen értékesítésben szerepe volna.
  • Szerző: Ripost

Győrtől Miskolcig egy több cégből álló bűnbanda csal ki nyugdíjasoktól százezer forintokat, számolt be már többször is a %%. Legutóbb a Blaha Lujza téren lepleztük le a csalókat, akik három nappal később távoztak onnan. Az újabb történet szereplői, mint korábban mások is tették, ezúttal Papp Lajos szívsebész nevével éltek vissza.

Mint arról beszámoltunk: a 60 év felettieket ingyenes szűrővizsgálatra hívják, majd kivétel nélkül mindenkivel azt a lesújtó eredményt közlik, hogy nagyon beteg, és mindjárt segítséget is ajánlanak ilyen-olyan kütyükkel, amikkel százezreket vesznek ki a nyugdíjasok zsebéből.

A Veszprémi Rendőr-főkapitányság hónapok óta nyomoz a cégek ellen, a főkolompost pedig - akinek egri ténykedéséről lapunk április 12-én számolt be – letartóztatták.

Somogy megyei olvasónk most arról tájékoztatott bennünket, hogy miután elment az „ingyenes állapotfelmérésre”, ott Dr. Papp Lajos professzor előadását vetítették le.

Nem gondoltam volna, hogy átvágnak egy olyan cégnél, amelyiknek Papp professzor az állítólagos szakértője

– számolt be megtévesztett olvasónk.

A természetesen azonnal felkereste a híres szívsebészt, aki azt mondta:

Az elmúlt tíz évben legalább tízféle módszerrel próbáltak a nevemben pénzt gyűjteni. Hangsúlyozom: ez soha nem én vagyok, semmilyen módon nem gyűjtök pénzt.

 

A professzor a bűnbandáról is hallott már, méghozzá első kézből. Hogy kivel találkozott, és mit mondott neki, elolvashatják a %% napilap mai számában.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?