Létrehozva: 2019.07.21.

Rászoruló családnak adja nyereményét az Áll az alku győztese

Az évad eddigi legnagyobb nyereményét, nyolcmillió forintot vitt haza Molnár-Láng Szilvia az Áll az alku péntek esti adásában. A Szilo becenevû játékos óriási lehetõséghez jutott ezzel a gyõzelemmel: megteremtheti családja anyagi biztonságát, egy nagyobb összeget pedig egy egyedülálló édesanyának ad majd.

Parádés győzelmet nézhettek végig a nézők az Áll az alku péntek esti adásában. A TV2 műsorában Szilo, a háromgyermekes édesanya tette próbára a szerencséjét. Játékát előre eltervezte, és sikerrel végigvitte.

"Nagyon régi álmom volt, hogy televízióban szerepelhessek, ezért ez a játék óriási élmény volt számomra. Bár alapvetően inkább megfigyelő típus vagyok, a játékostársaimmal is könnyen megtaláltam a közös hangot. Szuper csapat verődött össze, akikkel tartjuk a kapcsolatot" - mondta el a %RIPOST%-nak Szilo, aki megérezte, hogy aznap játszani fog.

"Kezdetektől fogva a nyolcas számú táskával szerettem volna versenyezni, így amikor ezt kisorsolták nekem, tudtam, hogy valami történni fog.

Hiszek a szavak teremtő erejében, ezért ki is mondtam, hogy én ma játszani fogok.

Amikor kiderült, hogy valóban, az egyszerűen csodálatos érzés volt! Eldöntöttem, hogy nem cserélek táskát, mert ha a nyolcasban csak húszezer forint lapul számomra, akkor ennek oka van. Végül kiderült, hogy négymillió forintot rejtett a táska, amit sikeresen megdupláztam."

A pénz nagyon jó helyre került: a család hamarosan Egyiptomba utazik, ám ami ennél is nagyobb öröm, hogy Szilo még két évig otthon maradhat  a kislányával és régi vágyát is valóra válthatja. 

"Mindig fodrász szerettem volna lenni, és most végre elvégezhetek egy ilyen végzettséget adó iskolát. Ráadásul tartottam attól, hogy Lucát bölcsődébe kell adnunk, de a nyereménynek köszönhetően velem lehet, míg oviba nem megy. Ez az egyik legnagyobb ajándék, hiszen a gyerekekkel töltött percek megfizethetetlenek."

Éppen ezért az édesanya fontosnak tartja, hogy szerencséjét olyasvalakivel is megossza, akinek nem olyan könnyű az élete.

"A férjem és én tizennyolc éve vagyunk együtt, gimnáziumi szerelem a miénk. Mindig számíthatunk egymásra, ám tudom, hogy vannak olyan emberek, akik nem ilyen szerencsések. Az ismerősi körömben van egy édesanya, aki egyedül neveli a négy gyermekét, és bár erején felül próbál megadni nekik mindent, ez nem mindig sikerül. Éppen ezért úgy döntöttem, hogy félmillió forintot nekik adok a nyereményemből, hiszen hitem szerint csak az kaphat, aki ad is" - fogalmazott Szilvia.

Jólelkű csapat gyűlt össze

Az Áll az alku másik játékosától, Tinától sem áll messze a jótékonykodás. A fiatal lány évekkel ezelőtt egy mozgalmat indított a Facebookon, ami mára annyira beindult, hogy másokkal együtt minden karácsonykor több családot is megajándékoz.

"Évente négy-öt családnak tudunk segíteni abban, hogy szebb legyen a karácsonyuk. Ilyenkor rengeteg tartós élelmiszert és játékot viszünk nekik úgy, hogy ez számukra is meglepetés. Nem könnyű feladat, de az örömük mindennél többet ér. Van, aki pár ezer forinttal, míg más egy teherautónyi fával tud segíteni, de az biztos, hogy minden jó helyre kerül" - mondta el a %RIPOST%-nak Tina.

origo.hu

A világháború küszöbén: örült tervről beszél a NATO

ripost.hu

Most jött a szörnyű hír: kisiklott egy vonat Magyarországon, zajlik a mentés

ripost.hu

Újabb riasztás, brutális erővel tör be a kánikula az országba

vg.hu

Vitték a kincstárjegyeket, mint a cukrot

ripost.hu

Katalin lett a célpontja? Sunyi tervet eszelt ki Meghan Markle

travelo.hu

Meglepetés úti cél a légitársaságoknál - Fedezd fel az ismeretlent!

ripost.hu

Óriási fordulat az eltűnt maláj gép ügyében: furcsa hangjelek oldhatják meg a rejtélyt

ripost.hu

A tudósok is kővé dermedtek attól, ami az óceán mélyéről előkerült

ripost.hu

Most érkezett: mentőhelikopter szállt le az M5-ösön, roncsok mindenütt

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-