Létrehozva: 2018.09.17.

Hatalmas férfiasság: Így lesz gyönyörteljes a szex

A közhiedelem úgy tartja, hogy átlagosnál nagyobb pénisz önmagában elég az örömszerzésre. A valóságban koránt sincs így, sõt! Az aránytalanul nagy férfiasság valódi kihívás lehet a nõnek.

A hosszkérdés már tinikorban felmerül a fiúk között, és mint mindenhol az életben, itt is az a király, akié a legnagyobb. Emiatt az a fals kép él a pasik fejében, hogy a szexuális siker kulcsa a centiken múlik. Ami részben igaz is, hiszen mikropénisszel viszonylag nehéz gyors sikert aratni. Ugyanakkor az is tény, hogy átlagon felüli méretekkel sem egyszerű az ágyban...

A mérettel bővel ellátott férfiak hajlamosak azt hinni, hogy minden nő rajong a hatalmas hímtagért, pedig a valóság az, hogy a nők többsége éppenséggel ódzkodik tőle. A túl nagy pénisz egy sor kellemetlenséget okozhat szex közben, aki ilyen szerszám birtokosa, annak különös körültekintéssel kell eljárnia az ágyban.

Több kényeztetés, több előjáték

Az előjátékra minden esetben kellő időt is figyelmet kell szánni - az átlagosnál nagyobb méretekkel rendelkezőkre ez még inkább igaz. Fontos, hogy a nő kellően ellazuljon, és mire úgy alakulnak az események, készen álljon a behatolásra. Nincs olyan, hogy egy nő túlságosan szűk és zárt - legföljebb nem elegendő a testének az előjáték.

Jöhet a síkosító!

Elviekben a nők hüvelye elegendő testnedvet termel, a gyakorlatban  nem mindig. Ha nem elég síkos a vagina, a behatolás és a szex fájdalommal járhat, hiszen a hímvessző irritációt, de akár sérülést is okozhat. Nagy méretű pénisz esetében pedig ez hatványozottan igaz. A síkosítást nem szabad kizárólag a természetre bízni, mindig legyen a hálószobában 1-2 tubus síkosító.

 

Szexpózok ügyes kiválasztása

A hüvely rugalmas szerv, mely jól alkalmazkodik a hímvessző méretéhez, ugyanakkor egy szokatlanul nagy méret behatolási nehézségekkel járhat. Bizonyos pózok azonban lehetővé teszik, hogy a nő irányítsa a tempót (lovagló) - azért érdemes ezek közül választani, mert így biztosan fokozható a nő gyönyöre.

 

Ráadásul bizonyos pózokban (pl. misszionárius) tágabb a hüvely , ez pedig eleve kényelmesebbé, illetve fájdalommentessé teszi a behatolást.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Szívszorító titkok és keserűségek Haumann Péter életében és halálában

origo.hu

Újabb drámai részleteket árult el kapcsolatukról Marics Peti új barátnője

borsonline.hu

(rém)Álommeló az RTL-en, kiborítja a a stábtagokat Balogh Levente

vg.hu

Hiánycikk lett a súlycsökkentő, már korlátozzák a felírását

metropol.hu

Rejtegethették előttünk - új bolygó bukkant fel a naprendszerünkben

magyarnemzet.hu

Ő a Liverpool legönzőbb játékosa a klub legendája szerint

origo.hu

Üzent a Fradi B-közép Cseh Katkának

mindmegette.hu

Figyelmeztet a szakember: nem mindig jó döntés air fryerben sütni-főzni

ripost.hu

Roppanós koviubi 3 nap alatt, mutatjuk a tökéletes receptet

ripost.hu

Ennek a 3 csillagjegynek óriási szerencsét hoz a hétvégi csillaghullás

ripost.hu

"Élettelenül fekszik" - Elhunyt a profi sportoló kisbabája, szívszaggató sorokkal búcsúzik

travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-