Nadrágszíjas plakátokkal fogadta Debrecen Magyar Pétert

POLITIK
Létrehozva: 2018.03.08.
Módosítva: 2023.07.25.

Meghalt az idős ember, akit Hadházy meghurcolt

Meghalt az az idõs szekszárdi férfi, akinek 70 ezer forintos nyugdíját havi 23 ezer forinttal terhelték meg, miután Hadházy Ákos LMP-s társelnök jogi útra terelt egy ingatlanügyet.

Elégtételadás a „Meghalt az idős ember, akit Hadházy meghurcolt” című cikk miatt

Cikkünkben valótlanul híreszteltük, hogy dr. Hadházy Ákos a fürdőszobája felújításakor elzárta a vizet és ezzel jogtalanul megakadályozta a szomszédja vízvételi lehetőségét. Továbbá azt a valós tényt, hogy dr. Hadházy Ákos felújította a szomszédjával osztatlan közös tulajdonban álló lakóingatlan tetőszerkezetét, és miután a szomszéd a felszólítás ellenére sem fizette ki a felújítás rá eső részét, a pénzkövetelés behajtása érdekében jogi eszközökhöz folyamodott, abban a hamis színben tüntette fel, hogy mindez abból a célból történt, hogy „trükkös módszerekkel”, csalárdul, a szomszéd ellehetetlenítésével megszerezze a tulajdonrészét.

 

Még a vizet is elzáratta

 

 

A zöldpárt társelnöke évek óta ellehetetlenítette a 69 éves  idős, kisnyugdíjas szomszéd életét, csak hogy megszerezze a lakását. Hadházy például elzárta a vízvezetéket a szomszédjánál, hogy minél előbb kiüldözze a lakásából.

 

 

 

A betegeskedő kisnyugdíjas így másfél éven keresztül az udvarról hordta  botladozva a vizet egy vödörben.

 

 

 


Az idős férfi, Acsádi Róbert és a Hadházyék egy társasházban laktak Szekszárdon. A három lakásból kettő Hadházy tulajdonában van, de a politikus szemet vetett a szomszédja lakására is.
Hadházy először eltartási szerződéssel próbálkozott a Bartina utcai házban lakó idős férfinál, ám Acsádi Róbert elutasította az ajánlatot.

 

 

Két hét alatt félmillió, vagy tűnés a lakásból!

 

 

 Hadházy ezután ravasz csapdát eszelt ki. Felújította a társasház egyébként jó állapotban lévő tetőszerkezetét, mintegy két és fél millió forintért. Aztán egy, csak  maga Hadházy által "megszavazott" lakógyűlési határozatra hivatkozva arra kötelezte a kispénzű nyugdíjast, hogy a tulajdoni hányadnak megfelelően félmillió forinttal járuljon hozzá a javítási költségekhez. Ezt az összeget ráadásul két héten belül kellett volna előteremtenie.
Az idős nyugdíjas a TV2-nek halála előtt nem sokkal elmondta, hogy szerinte Hadházy mindenképpen meg akarta szerezni az ő tulajdonrészét is, ezért újította fel az egyébként jó állapotban lévő tetőszerkezetet. Szerinte a politikus tudta, hogy ő nem tud fizetni.

 

 

 

 

 

Havi 43 ezret hagyott meg neki...

 

 


Az idős férfi kórházba kerülése előtt ezt mondta:

 

 

 

"Azért csináltatta meg a tetőt, hogy elűzzön innen és tönkretegyen!"

 

 

 


Hadházy pert is indított az egyre kétségbeesettebb idős férfi ellen, és elérte, hogy Acsádi nyugdíjából részletekben vonják le a tető javításának rá eső költségeit, valamint a perköltséget is.

 

 

 


"Minden hónap huszadikáig, ha egy napot kések, akkor már kitehet a lakásomból, ami ki van fizetve, enyém a tulajdonjog, a haszonélvezet." - mondta nem sokkal váratlan halála előtt a férfi.

 

 

 


 

 

 

A szerencsétlenül járt nyugdíjasnak emiatt a havi 70 ezer forintos nyugdíjából 27 ezret vontak le,  havi 43 ezerből kell megélnie. Azt mondta, előfordult, hogy tűzifára sem telik, ezért egész nap fagyoskodnia kell.

 

 

A férfi néhány napja összeroppant, válságos állapotban került kórházba.  Hozzátartozói szerint  élet utolsó percéig semmi áron nem akarta, hogy a lakása végül a politikusé legyen.

 

 

 

 

 

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Veszélyes túra az andalúziai El Caminito del Rey

origo.hu

Széphalmi Juliska alá került T. Danny

borsonline.hu

Két csillagjegy, aki valójában az univerzum kegyeltje

hirtv.hu

Bayer show - Schmidt Mária: Magyar Péter az anyák napját is a saját törtetése érdekében használja fel + videó

metropol.hu

Ennél édesebbet ma nem látsz, Hosszú Katinka újra megmutatta a kislányát

vg.hu

Eladóvá vált az Andy Vajna által bérelt villa: 2,7 milliárd forintot kér érte a tulajdonos

origo.hu

Kondenzcsík: kell-e félnünk, ha ilyet látunk az égen?

ripost.hu

Sorsdöntő változás köszönt be hamarosan a szerelmi életünkben, ez vár ránk Szegedi Erika főboszorkány szerint

ripost.hu

Gyűlölik a poloskák: ez a természetes anyag a legjobb ellenszer

ripost.hu

Dárdai kiborította a bilit; Szoboszlai is nagy gondban

ripost.hu

Még el sem kezdődött, máris megbukott a nézőknél a Való Világ

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-