Létrehozva: 2017.09.28.

Íme a részletek: Soros terve már két éve működik

A Soros-terv, migránsok millióinak betelepítése Európába, valójában már régóta mûködik. Honlapok, telefonos applikációk adják a tanácsot a bevándorlóknak, hol és hogyan juthatnak a legkönnyebben menekültstátuszhoz. A háttérben, a támogatók sorában, szinte kivétel nélkül feltûnik Soros Nyílt Társadalom Alapítványa.

A Soros-terv alaptétele pofon egyszerű:

az Európai Uniónak évi egymillió menedékkérő befogadására kell berendezkednie.

Téved, aki azt gondolja, hogy erre majd csak a távoli jövőben kerítenének sort. Az Eurostat adatai azt mutatják, hogy az unió már végre is hajtja a milliárdos elképzeléseit. 2015-ben több mint 1,3 millió, tavaly több mint 1,2 millió menedékkérő érkezett az EU tagállamaiba. És idén is megérkezik az egymillió „új európai”.

A nyílt társadalomban eszméjében hívők meggyőződése, hogy kontinenseket, kultúrákat és vallásokat félretéve, az emberek probléma nélkül meg tudnak élni egymás mellett. Ezért is törekszik Soros György arra, hogy

Európa és a környező kontinensek között olyan „vezetékrendszert” építsen ki, ami nem nyersanyagokat, hanem embereket szállít a kontinensünk szívébe.

A %RIPOST% által megszerzett információkból az is kiderül, miként adják, kézről kézre a migránsokat a Soros által is finanszírozott nem állami szervezetek (NGO-k).

Németország legnagyobb migránsbarát szervezete, a Soros által is támogatott Pro Asyl minden lehetséges eszközzel segíti a Welcome to Europe (Üdvözlünk Európában, rövidítve W2EU) hálózatát. A W2EU honlapján (www.w2eu.info) információkkal látják el az Európába vágyó illegális bevándorlókat. A honlapon található tételmondat minden elárul a látogatók számára:

A szabad mozgásért: független információk menekülteknek és migránsoknak, akik Európába tartanak.

Sok esetben az illegális bevándorlók még a legszemélyesebb dolgaikat, vagy az irataikat is hátra hagyják, ha útnak indulnak Európa felé. A mobiltelefon viszont szinte kivétel nélkül minden migránsnál megtalálható. Az okos eszközökön pedig bárki pillanatok alatt elérheti a weboldalt. Ahol megtudhatja, hogy melyik európai országban milyen szabályok vannak érvényben, és hogy melyik tagállamban van a legnagyobb esélye menedékstátuszra.

Burkolt utalások vannak arra, hogy ha valaki fiatalkorúnak, a nemi identitása vagy a vallása miatt üldözöttnek vallja magát, akkor nagyobb az esélye, kérelme elfogadására.

Arra is kitér a honlap, hogy ha hamis papírokkal kívánnak Európába utazni, akkor ne Svédországba menjenek, vagy hazudják azt, hogy csak így tudták az életüket megmentve elhagyni a hazájukat.

A Soros-terv tehát működik, és az Európai Bizottság migrációs elképzeléseit látva a terv végrehajtása a jövőben is folytatódni fog.

A Watch The Med állandó ügyeletben

A Watch The Med egy másik, Németországban létrehozott szervezet. Segélyszáma a W2EU honlapján is megtalálható, amit akkor lehet hívni, ha valaki bajba jutott a tengeren, vagy ha a visszatoloncolás veszélye fenyegeti. Amennyiben nem érkezik elég gyorsan a segítség, akkor a szervezet vállalja, hogy értesíti a helyi médiát és politikusokat, hogy fokozzák a nyomást a segítőkön. A második esetben, ha valakit vissza akarnak toloncolni, akkor a Watch The Med megpróbál beavatkozni, ha kell, tanúskodnak és dokumentálnak mindent. Ha szükség van rá, akkor ebben az esetben is tájékoztatják a médiát és a politikusokat.

Egy gombnyomás, és jön a segítség

Lehetőség van olyan alkalmazás letöltésére is, amellyel könnyen be lehet mérni a tengeren hánykolódó migránsokat. Így egy segélygomb megnyomása után lokalizálják és kimentik a bajba jutottakat. Ez egyébként komoly lehetőséget ad az NGO-knak arra, hogy az embercsempészekkel összejátszva illegális bevándorlókat taxiztassanak Európába.

A honlap készítői azokra is gondoltak, akiknek nincs okos telefonjuk, ők az utazás előtt kinyomtathatják a szükséges információkat, mindent feltöltöttek ugyanis PDF formátumba is.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-