Megszólalt a férfi akinek Magyar Péter a Dunába dobta a telefonját

POLITIK
Létrehozva: 2017.04.24.

Kétségbeesetten titkolják a Simicska-csicska hatalmas jutalomfalatját

Ködösít, mellébeszél, sõt tudatosan félreinformál a Jobbik. Titkolják, hogy mekkora jutalomfalatokat kaptak Simicskától, aki mindent a cukiságkampányba bonyolódott pártra tett fel.

Szerző RIPOST

Továbbra is titkolózik a Jobbik arról,hogy mekkora összeget költöttek az országos, kormányt lejárató „Ti dolgoztok, ők lopnak” plakátkampányukra. Teszik ezt annak ellenére, hogy a pártok finanszírozásának jelentős része a központi költségvetésből történik.

A Magyar Idők több ízben is megkereste a párt sajtóosztályát, hogy a közérdekű adatigénylés lehetőségével élve megtudják mennyibe került a kampány, milyen forrásból finanszírozza azt a Jobbik. Kíváncsiak voltak arra is, mely társaságoktól rendelték meg azt, s hogy cégenként mekkora összeget költenek hirdetésekre.

Kérdéseikre hetek elteltével Schön Péter, a párt gazdasági igazgatója reagált. Annyit közölt:

nem tudnak eleget tenni az általunk kezdeményezett közérdekű adatigénylésnek. Arra hivatkozott: a kért adatok nem közérdekűek.

Ismert, a Jobbik a hónap elején kezdett kormánylejárató kampányába, állításuk szerint országszerte több mint kétezer ilyen plakátot helyeztek ki. Információink szerint azonban nagyságrendekkel több plakáttal árasztották el a településeket.

A Jobbik ugyan elismerte, hogy a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Publimont Kft. és a Mahir Cityposter Kft. hirdetési felületeit használják, a plakátkampány összegéről azonban az első pillanattól kezdve titkolóznak. Jakab Péter, a Jobbik szóvivője korábban elismerte, hogy nem azért állapodtak meg Simicska-féle cégekkel, mert onnan kapták a legkedvezőbb árajánlatot, hanem mert „ velük tudtak megállapodni”. A párt azt közölte: a pontos összegről csak a plakátkampányuk végén tudnak beszámolni.

A titkos üzlet ellenére a Jobbik következetesen tagadni próbálja, hogy bármi közük lenne a médiavállalkozóhoz, aki azóta egyértelművé tette: „minden szimpátiája a Jobbiké”. Hidvéghi Balázs,a kormánypárt kommunikációs igazgatója szerint a Jobbikot Simicska Lajos pénzeli, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a Jobbik nem akarja elárulni, mennyi pénzt és milyen támogatást kaptak tőle.

A titkolózás egyértelművé teszi, hogy semmilyen piaci szerződésről nincsen szó, a Jobbik nem véletlenül hirdet csak a Simicska Lajos tulajdonában álló plakátokon. A Fidesz minden törvényes eszközzel fel fog lépni azért, hogy kiderítse mennyi pénzt kap a Jobbik Simicskától.

 

origo.hu

Sokak bánatára nem lehet ott az olimpián a szuperszexi orosz úszónő - galéria

ripost.hu

Olimpiai megnyitó, fotókon a magyar csapat érkezése

borsonline.hu

Felfedte az univerzum: 3 csillagjegy a múltban rekedt, ez az ő átkuk

magyarnemzet.hu

„Milák minden lépését megtervezte ebben a háborúban”

ripost.hu

Összeroppant a gyásztól Katus Attila

vg.hu

Párizs 2024: példátlan, ami a kínai úszókkal történik – ez már Amerikának is sok

ripost.hu

Svéd uborkasaláta télire: ha így rakod el, friss és roppanós marad

mindmegette.hu

Ingyen jutott pisztáciához az Aldiban egy magyar vásárló, nem hiszed el, hogyan csinálta

ripost.hu

Pár nap, és milliárdok találnak rá az igaz szerelemre – ígéri a jós

ripost.hu

„Harcosként emelkedsz fel az angyalok közé” – összeomlott a gyásztól a magyar olimpikon

ripost.hu

Szándékosan fellibbent Tolvai Reni miniruhája - Forró fotó

ripost.hu

Miért viselkedik így Milák Kristóf? Kitálalt a világbajnok legenda

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-