Nadrágszíjas plakátokkal fogadta Debrecen Magyar Pétert

POLITIK
Létrehozva: 2016.06.01.

Te döntsd el, hogy mennyit fizetsz az áramért!

Miért fordítanád áramköltségekre a pénzed, amikor az mehetne jobb helyre is a vállalkozásodban? Megmutatjuk, mit kell tenned ahhoz, hogy te határozhasd meg a céged energiaügyeit.

Tedd ütőképessé a vállalkozásod egy egyszerű lépéssel!

Bár már 2008 óta adott a lehetőség, a legtöbb vállalkozó számára ismeretlen ez a cég szempontjából felbecsülhetetlen értékű opció. 

Az áram beszerzése nem kötődik földrajzi helyhez, így gyakorlatilag bármely villamosenergia-kereskedőtől kérhetsz ajánlatot. A keresgélés azért éri meg, mert bármikor futhatsz kedvezőbb feltételekbe, mint amilyenekkel most bírsz. Ez nem feltétlen csak az olcsóbb áramot jelenti, lehet, hogy a kiegészítő szolgáltatások, a jobb fizetési feltételek vagy az egyszerűbb ügyintézés fog annyira megtetszeni, hogy a váltás mellett döntesz.

Hogy zajlik a váltás?

Ha megvan a jövőbeli villamosenergia-kereskedőd, azért azt is nézd meg, hogy mostani szerződésed hogy áll. Ha még nem járt le, és a felbontás feltételekhez kötött, akkor írásban kell kérned a megszüntetését, jelezned a felmondást, a kereskedőváltás szándékát. De figyelj oda, hogy ez még a váltás időpontja előtt legyen, és persze vedd figyelembe, hogy meg kell felelned a meghatározott feltételeknek is!  Például az előző társaság kérheti a tartozásaid rendezését.

Ha viszont ez megtörtént, már könnyű lesz a céged dolga. Egyrészt kérheted, hogy az új kereskedőd intézze a váltást, másrészt semmit sem kell fizetned érte. Lényegében annyi történik csak az előző szerződésed megszüntetése után, hogy a régi és az új kereskedő bejelenti a változást, ezt visszaigazolják, és a régi társaság megkapja az elszámoláshoz szükséges adatokat. És ezzel készen is vagy.

Dönts bölcsen!

Fontos odafigyelned arra, hogy ne vessz el a bőség zavarában: érdemes nagyobb múlttal rendelkező társaságot választani, mert ez garantálhatja számodra a profizmust és a stabilitást.

A választásnál fontos figyelembe venni a szolgáltatások árai mellett például a kapcsolattartó személyek segítőkészségét és szaktudását is, hiszen ezáltal leszel képes növelni a vállalatod versenyképességét, és csökkenteni a költségeidet.  Ha az ellátásbiztonságot nézzük, akkor az MVM Partner Zrt. az egyik legbiztonságosabb választásnak tűnik. A 2002-ben alakult társaság az ország egyik legnagyobb energiakereskedője.

Tegyél egy próbát, kérj ajánlatot az MVM Partnertől:

telefonon: +36 40 300 200

e-mailen: [email protected]

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Presser Gábor és Koncz Zsuzsa árulásai – megszólal Nagy Feró

origo.hu

Macron újabb döbbenetes nyilatkozata háborúba taszíthatja Európát

borsonline.hu

Tóth Gabinak kellett segítenie, rettenetes dolog történt Tóth Verával

magyarnemzet.hu

Helikopterből készült, eddig nem látott felvételeket tett közzé Moszkva az orosz-ukrán háborúról

ripost.hu

Több mint 10 fokot esik vissza a hőmérséklet: mutatjuk, hogy mire készülj!

vg.hu

Harmadszor is csökken az üzemanyagok ára, olajat talált a Mol – heti összefoglaló

origo.hu

Továbbra is nagy a titkolózás Berki Krisztián haláláról

travelo.hu

Ilyenkor a legjobb a virágos udvarokkal teli Córdobában lenni

ripost.hu

Fodrozódik az őszibarack levele? Így mentsd meg a termést

ripost.hu

Közbelép az univerzum, 3 csillagjegyre rátalál az örökké tartó szerelem!

ripost.hu

Még el sem kezdődött, máris megbukott a nézőknél a Való Világ

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-