RETRO RÁDIÓ

Pumpáld és rázd! Habosítsd a tejet úgy, mint egy profi!

Hegyi Emma
Szerző
Hegyi Emma
Létrehozva2015. 11. 18. 08:30

Szereted tejhabbal a kávét? Nem kell hozzá drága habkészítõ masina! Mindössze egyetlen kiürült befõttesüvegre lesz szükséged. No meg a tejre.

Egy csésze tejhabos kávé? Vagy ez túlságosan nagy igény?

Semmi gond! Ne ess pánikba!

Ne parázz a tejhabosító hiánya miatt. Csináld sokkal egyszerűbben!

 

  • Keríts a kamrából egy jól zárható befőttesüveget.

  • Töltsd fel félig tejjel és zárd rá a tetejét. Jó alaposan, mert rázás jön!

  • Kezdd el rázni erőteljesen! Körülbelül 30 másodperc elég is lesz.

  • Vedd le az üveg tetejét, és örülj! Remélhetőleg már habos is a tejed.

    Hogy fixáld ezt az állapotot, tedd be a mikróba a habos tejet!

  • Legmagasabb fokozatra, 30 másodpercre, és voila!

    Szervírozd illendően, majd zsebeld be a jutalmad!

    Végül is ki mondta, hogy ébredés után ki kell pattanni az ágyból

    Ugyanezt könnyedén meg tudod csinálni, ha esetleg van otthon french-press kancsód! Ha ezzel csinálod, a rázás helyett a beépített pumpálót használd! Isteni!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.