Pumpáld és rázd! Habosítsd a tejet úgy, mint egy profi!
Szereted tejhabbal a kávét? Nem kell hozzá drága habkészítõ masina! Mindössze egyetlen kiürült befõttesüvegre lesz szükséged. No meg a tejre.
![]()
Egy csésze tejhabos kávé? Vagy ez túlságosan nagy igény?
Semmi gond! Ne ess pánikba!
Ne parázz a tejhabosító hiánya miatt. Csináld sokkal egyszerűbben!
![]()
Keríts a kamrából egy jól zárható befőttesüveget.
Töltsd fel félig tejjel és zárd rá a tetejét. Jó alaposan, mert rázás jön!
Kezdd el rázni erőteljesen! Körülbelül 30 másodperc elég is lesz.
Vedd le az üveg tetejét, és örülj! Remélhetőleg már habos is a tejed.
![]()
Hogy fixáld ezt az állapotot, tedd be a mikróba a habos tejet!
Legmagasabb fokozatra, 30 másodpercre, és voila!
![]()
Szervírozd illendően, majd zsebeld be a jutalmad!
Végül is ki mondta, hogy ébredés után ki kell pattanni az ágyból?
![]()
Ugyanezt könnyedén meg tudod csinálni, ha esetleg van otthon french-press kancsód! Ha ezzel csinálod, a rázás helyett a beépített pumpálót használd! Isteni!
![]()